Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ráďo, jak moc se zajímáš o Wericha? Respektive vím, že většina bere Císařova pekaře a Pekařova císaře jako komunistickou propagandu, já s tím ovšem nesouhlasím. Zkrátka ta "komunistická propaganda" se dá vyložit více směry... No ale to je jedno, musela jsem to prostě napsat! :D Nemám jednoduše ráda, když někdo spojuje pana úžasného Wericha s komančema :D Každopádně ta knížka zní vcelku zajímavě ;)

0 0
možnosti
PN

P98e68t50r 19N79a95g66y

30. 9. 2013 23:25

Neřekl bych, že je topos rudolfinské Prahy v české literatuře zanedbáván, tedy pokud nemáte na mysli jen tvorbu současnou. Je ovšem potřeba hledat mezi dnes pozapomenutými (často neprávem!) autory a díly...

0 0
možnosti
Foto

Mno, knihy občas mívají i nějaká děj nebo alespoň téma. Ale to jste nám poněkud zatajil. Kupovat si knihu jen pro to, že má jakousi atmosféru... Rád bych se třeba dozvěděl od Vás jestli to třeba není další Šifra mista Leonarda  na české téma apod. a nebo něco jiného proč bych si tu knihu měl přežíst.

Snad se Vám zadaří příště. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy