Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

No, článek je docela slušná demagogie. Jak jste přišel na tu údajně proklamovanou "povinnost každé ženy být feministkou"? Lana Del Rey má nějaký názor, Jezebel má nějaký názor, obě dvě strany ho svobodně vyjadřují a nemyslím si, že by někdo vyžadoval nějakou povinnost. Mně se taky trochu příčí "když mě uhodil, bylo to jako polibek", i když je to pravděpodobně umělecká nadsázka, takže chápu, proč jí někdo zrovan za tohle kritizuje.

Feminismus nijak nesouvisí s potřebou lásky a blízkosti muže. Pokud nějaká extremistka schovává svůj negativní postoj k mužům za feminismus, znamená to jen, že je hloupá, ale pořád to nemusí být feministka. Zrovna tak třeba potřeba Lany Del Rey dostat od svého milého občas pár facek nemusí mít nic společného s konzervativismem.

Feminismus jako takový akorát vyžadoval rovnost žen a mužů před zákonem, dneska za tento pojem kdekdo schovává své představy žen jako zakomplexovaných slepic militantních bojovnic za kvóty.

Rozlišujte lidi na slušné a neslušné, bohatě to pro život stačí.:-)

0 0
možnosti
TT

Je tam jedna chyba. Feminismus není o tom, aby dokazoval, že jsme všichni stejní. Je o tom, aby dokazoval, že ženy jsou lepší než muži, protože ženy mohou a umí vše to, co muži, ti ovšem nemohou rodit děti a jsou duševně zaostalí, primitivní sobci. Prostě naprosto zbyteční. ;-)

1 0
možnosti
TH

Ovsem v Tom interview se jaksi vyslovila pro feminismus...hmmmm...

0 0
možnosti
JT

Ja jsem taky feminstka, ale ty slepice me nechteji prijmoud do zadneho spolku.

0 0
možnosti
Foto

Rád poslouchám Lanu Del Rey :)

0 0
možnosti
AO

A80l79e42n74a 63O58u81z55k67á

10. 6. 2014 13:58

Báječný článek :) Jen domácímu násilí bych dala vale... ale rázný feminismus taky není nic, o co by mi stálo za to se zajímat.. :)

0 0
možnosti
MS

Nejhorší (nebo nejlepší, jak to kdo bere) na tom je, že ona sama nepochybně JE feministka....:-) Žije si jak se rozhodla, bez ohledu na to jakého je pohlaví....a o tom, především (dnes) feminismus je.

3 0
možnosti
JR

J70a84n 89R94á53ž

10. 6. 2014 14:06

Zřejmě nevíte co je to feminismus a jak se projevuje jeho extrémní poloha v Americe.

P.S. V televizní  talk show na otázku co by si nejvíce přála, odpověděla Ani di Franco,( písničkářka a feministická aktivistka): "Abych potkala chlapa, který by se jako chlap choval. Tomu bych i klidně prala slipy a nosila snídaně do postele" Takže u musíme hledat i u sebe, vážení pánové!

Mimochodem: V Americe už začíná být tvrdý odpor proti vypjatému feminismu, který tam nadiktovaly lesbičky, které ovládly organizace žen, které byly založený původně jen za účelem zrovnoprávnění žen ve společnosti.

1 0
možnosti
MG

Feminizmus je  o možnosti pre každú ženu uplatnit svoj (sportový, intelektuálny..)potenciál v spolocnosti. To sa tejto dáme už podarilo (vdaka kráse, provokatívnym textom a snád i zpevom), tak ju  nezaujíma, ako si žijú iné ženy. Pozvala by som ju aspon na mesiac na kolej do Ankary, to by videla tú slobodu.. alebo ji nechala vzit se do kože talianskej inžinierky (ORC ) v Londýne, kde sa jej muži pýtali, či jej nie je divné, že je jediná inžnierka a nech sa rozhliadne okolo seba..

4 1
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy