Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

karma R^. Když jsem psala "Blbou náladu", tak jsem si říkala: "To se ti to kecá, když jsi v důchodu". Ráda jsem si přečetla váš článek. Líbí se mi, váš pohled na svět očima člověka o dvě generace mladšího, mě docela potěšil. Tak díky.

0 0
možnosti
Foto

Socialismus je rychlá cesta do pekel chudoby a nesvobody.  Základem svobodné společnosti musí být důsledné dodržování přirozeného lidského práva, tedy etiky založené na vlastnických vztazích a principu neiniciace agrese a samozřejmě čistý neregulovaný kapitalismus.  Jedině ve svobodném přivlastňování plodů naší práce je ukryto bohatství společnosti, které je pak schopno postarat se i o ty, kteří nějakým zásahem osudu se o sebe postarat nemohou.

2 0
možnosti
LH

Autore, sice máte pravdu, ale my, co jsme zažili i socialismus, tak zjišťujeme, že tenkrát se nám žilo lépe (sice bylo nedostatkové zboží, ale co je to proti tomu, být nezaměstnaný a zjišťovat, že jako starý nemáte už možnost tu práci dostat, protože tento systém se snaží starý lidí zbavovat).

Víte, za socialismu jsem neprostál tolik hodin ve frontách a neprojezdil tolik km za nedostatkovým zbožím jako dneska při shánění práce (jen za loňský a letošní rok to je 5tisíc km na kole, protože na benzín nejsou peníze) a všude jen slyším: "Bohužel, ale my hledáme mladší."

Takže naše generace se přibližuje těm státům kde žebrají lidi na ulicích.

0 4
možnosti

Ne-vážený pane, bu´dte tak laskav a mluvte jen za sebe...protože "jiní my", co jsme zažili socialismus, dobře víme, že se nám dnes žije daleko lépe - přestože jsme normální, běžní staří lidé, zaměstnanci, žijící v paneláku - ale svobodní... my, kteří si dovedeme práci sehnat i po padesátce či dokonce v důchodu, co jsme si za těch 25 let (kdy jsme ještě tak staří nebyli), dokázali na stáří něco našetřit, ale hlavně my, pro které je svoboda důležitou hodnotou - my se máme daleko lépe

6 0
možnosti
JS

Sakra chlape, berete mi jedinou životní jistotu!!!!!!!To mám teď brečet jenom sám nad sebou?????????:-):-(;-D:-/;-(:-P;-)X8-o;-€;-O[>-]EU?!R^RvV!!

1 1
možnosti
Foto

Žijeme si dobře a moc si toho nevážíme. R^ Ode mě karma.

6 0
možnosti
JM

Neni nad to,když holátka jsou nezištně ochotna se podělit o své "bohaté"zkušenosti a vysvětlit každému,co je to vlastně ten život.Dalo by se tomu usmát,kdyby to nebylo ve své ;-)podstatě tak hrůzné.

0 4
možnosti
JF

J16a78n 40F38r92o92l31í52k

7. 12. 2014 16:50

Každý průměrně inteligentní člověk pochopí, že oproti Somálsku, Donbasu nebo Haiti se máme lépe.

2 0
možnosti
II

Já si jenom říkám, jak dobrý to bude překlad, když už samotný název Prayers for the stolen - tedy z kontextu něco jako Modlitby za unesené - je přeložený tak blbě...

2 0
možnosti
Foto

R^ Jinak ovšem pšššt. 8-o;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 112
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1141x
Radek Blažek (*1991) je student žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze, napůl konzervativec, napůl liberál, a rádoby umělec. Má rád staré filmy, jazz, swing, blues a pořád něco čte.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy