Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Hranice proražena ve 12:43, děkuji Všem čtenářům

0 0
možnosti
MR

Dnešním příspěvkem překročím ve svm blogu hranici 250.000 přečtení. Oslavím to obědem v Plzni s tím 250.000 čtenářem, jen je třeba aby od tohoto okamžiku po ca jednu hodinu, zanesli do diskuze své jméno v příspěvku, abych dokázal idntifikovat, stav v okamžiku psaní tohoto příspěvku n 11:47 je 249.972

0 0
možnosti
RE

Není nad to si svůj business obstarat sám(bráno též jako otázka do diskuse)

0 0
možnosti
MR

DObrý den pane Enders, děkuji za příspěvek. Máte pravdu, jenže toto je možné jen do určité hranice a tou mou například, není jen spokojený život jendotlivce a jeho rodiny, ale vybudování světa bez odpadu a to je objem práce, který sám (ač se snažím sebevíce) nezvládnu. Proto hledám lidi, kteří nejenom, že se s cílem dokáží ztotožnit, ale oni budou z něho i odměňování a to vždy na úrovní o které píši. Není tam strop, jen práce a například já jsem dnes naložil již druhé auto a to ručně, protože v prostorách, které využívám, nelze používat manipulační techniku.

1 0
možnosti
Foto

Vy čekáte s rukama v klíně, až vám nějak vzor vší pracovitosti přistane u bran Vaší firmy. Musíte si ho vychovat od kolébky a dobře zaplatit. Kdybyste nabízel západoněmecké mzdy, tak byste dostal i západoněmeckou produktivitu.

0 3
možnosti
MR

Dobrý den pane Řezník, děkuji Vám za příspěvek. Jsem každý den mezi lidmi a každý den jim tuto možnost dávám. Jak píši v článku, je však výše jejich odměny přímo úměrná objemu skutečné práce, kterou vykonají a to je základní kámen úrazu, potřebuji totiž aby přinesli přidanou hodnotu, z níž se bude možno dělit, ne jen spoustu slov, papírů a nápadů, ale to co já nazývám prací. Pak je možno aby mzda byla podstatně vyšší než ta, jak nazýváte západoněmecká.

5 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 408x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik