ZAKLADATEL ROKU 2017 - postoupil jsem do finále

Dne 4.8.2017 se objevila v mé e-mailové schránce zpráva o mé nominaci do finále soutěže o titul FOUNDER OF THE YEAR CZECH REPUBLIC. Titul vyhlašuje v rámci CENTRAL EUROPEAN STARTUP AWARDS.

na úrovni investorů a případně filantropů.

O tom, že jsem byl nominován několika společnostmi jsem věděl, o tom že mohu svým "vyčnívajícím" podnikáním dojít až do finále jsem však ani nesnil.

Je však tomu tak a nejsem tam samozřejmě sám

Vedle mne reprezentují Českou republiku další 4 zakladatelé, jak můžete vidět na obrázku níže.

founder of the year

A i přesto, že jména zakladatelů tak známá nejsou, jejich firmy, či výrobky, již ano, dokázali z nich totiž udělat velmi bohaté lidi, což je dobře vidět i na profesionální fotografii na profilu soutěže.

Poté, co mi přestala v uších znít Óda na Radost, rozhodl jsem se zjistit, zda-li můj postup do finále nebyl omyl, a prošel jsem všechny země a nominované, abych následně zjistil, že si tím nemohu být jist.

Jako jediný totiž nejsem zakladatelem podnikání virtuálního, peněžního, slevového, aplikačního, neziskového a nevím ještě jakého.

Jako jediný při své práci potřebuji a proto i nosím montérky

Jako jediný jsem se musel fotit na profil sám protože si nemohu dovolit profesionálního fotografa

A jako jeden z mála, nenabízím uživatelům a partnerům lehký zisk bez práce, ale nabízím jim práci jejímž plodem bude MÉNĚ ODPADU a jako druhotný aspekt je vyšší profitabilita.

founder of the year-1

Přiznám se, že jsem se nepodíval, jaká je odměna pro vítěze a dívat se pravděpodobně ani nebudu. Ta kterou já si považuji, totiž pravděpodobně ani nebude uvedena.

Byla by jí pro mne možnost, sdělit z podia světu, že SVĚT BEZ ODPADU A PLÝTVÁNÍ, dokážeme postavit, nástroje jsem již vyrobil a šířím je každým dnem v továrnách stávajících i nových partnerů. Ovšem ten nejdůležitější již každý má, je to on sám, či ona sama, protože každý z nás dokáže předcházet vzniku odpadu a nemusí pak řešit slavnou Nerudovskou otázku KAM S NÍM?

Budete-li mne chtít podpořit, máte možnost, od 3.8.2017 je totiž otevřeno hlasování pro veřejnost, stačí jen kliknout na link od touto větou, vybrat zemi (Czech Republic) a kategorii (FOUNDER OF THE YEAR) a pak stisknout tlačítkou VOTE.

Mockrát Vám děkuji a těším se, že na cestě ke SVĚTU BEZ ODPADU půjdeme společně.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Michael Rada | sobota 5.8.2017 11:11 | karma článku: 5,99 | přečteno: 332x
  • Další články autora

Michael Rada

Seriál skončil

7.7.2017 v 10:10 | Karma: 7,71

Michael Rada

WASTELESS FUTURE

14.4.2017 v 14:14 | Karma: 0

Michael Rada

KDE JE BLOG?

13.2.2017 v 14:29 | Karma: 3,86

Michael Rada

Zombie blog

28.11.2016 v 7:00 | Karma: 0

Michael Rada

Poslední Přísvěvek iDNES

16.9.2016 v 7:00 | Karma: 14,72