Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neobjektivní článek. Holt... my ten Havlův Kult osobnosti vypipláne, i kdyby na chleba nebylo..

0 1
možnosti

Á, další bloger, co se dívá s despektem na ekonomii. S tím jsou pochopitelně spojeny dva základní jevy patrné u psaných projevů těchto lidí:

a) Kope se v nich do Klause (popř. do jiných podobných lidí jako je Klaus).

b) Jsou plné totálních nesmyslů a celý článek obvykle bývá pouhým podivným slepencem zcela nelogických formulací.

2 6
možnosti

Ano pane Rado, naprostý souhlas a dovolte mi, abych Vaše slova ještě jednou s pokorou zopakoval a zdůraznil : PAN VÁCLAV HAVEL BYL JEDINÝM PREZIDENTEM, KTERÝ NAŠI REPUBLIKU SKUTEČNĚ REPREZENTOVAL. JEHO NÁSLEDOVNÍCI TOTIŽ REPREZENTOVALI A REPREZENTUJÍ JEN SAMI SEBE. No a co se té knihy VK týká - za rok -  za dva bude k dostání za devět korun nebo ještě méně ve výprodeji.

3 2
možnosti

Zcela zřetelně je vidět, že příznivci Václava Havla jsou levicově smýšlející a ikony milující lidé. Jakýkoliv opačný názor než ten unitární a spravedlivý v nich vyvolává vzedmuté emoce a mají okamžitou potřebu hned jej komentovat, vyvracet, dehonestovat  včetně autora. Jinými slovy "Pivní lid" komentující vše a všechny od pivních půllitrů nebo tepla obýváků, který se nechá podvádět, okrádat, ponižovat a svoji flustraci si pak vybíjí v planých komentářích co Ti druzí všechno zpackali a za ně neudělali a především se slovy jak to mělo být správně uděláno. V minulosti bez třídního nepřítele nemohli žít no a dnes mají taky toho nepřítele - názorového.

3 3
možnosti

Zato vy, Jardo, nemáte vůbec žádnou potřebu komentovat či vyvracet. Nepíšete žádné komentáře, diskusní příspěvky....

1 1
možnosti
Foto

Václav Klaus byl politik, nikoli státník.

2 2
možnosti

Havel byl dobrý dramatik, filozof. Ale politikem byl .. naprostý mimoň, utopista. I intrikán.

0 0
možnosti

Je legrační, když Havlovi vyčítá reformně komunistický myšlenky někdo, kdo škemral při prezidentský volbě o hlasy těch opravdovejch komunistů RvRvRv

11 2
možnosti

Stále přijatelnější než použít praktiky minulého režimu a zavřít Sládka před volbou. Účel světi prostředky.

2 0
možnosti

J28a49n 12S71e69m85i68k

2. 11. 2014 0:58

jeste jsem si vzpomel na Havlova slova kdy se v rozhovoru ptali na to co rika nejakemu podobnemu politologickemu rozboru Klause.

Havel odpovedel "Podivejte se, ja nemam potrebu se zabyvat kazdym blabolem".

To myslim vystihuje dobre to proc Havel neda Klausovi spat;-D

8 1
možnosti

J49a60n 91S25e92m54i74k

2. 11. 2014 0:52

Je zajimave ze Klaus rozdava nalepky levicaku. Asi proto ze si z nejakeho duvodu o sobe mysli ze je zastupce pravice.

Ja si z jeho ery pamatuji bankovni socialismus (financovani/dotovni velkych podniku statnimi bankami na zaklade politickeho tlaku pres dosazeny management-coz skoncilo skorokrachy tech bank a naslednymi zachranami ze statniho rozpoctu), drzeni regulace najemneho, privatizaci "ceskou cestou"(do rukou konubistickeho managementu), a vytvorenim politicko-ekonomicko-mafianskych zajmovych skupin (vsichni ti machove, cermakove atd. kolem premira Klausem ODSacke particky ve spravnich radach Prvni krok ke Grossovsko-Rittigovskemu vykradani penez danovych poplatniku).

Tak kdo byl ciny pravicak?

Klaus to urcite nikdy nebyl

5 1
možnosti

J53o49s15e95f 74K21l51a13t

1. 11. 2014 22:40

Pan Klaus ví,že po něm zbyde jenom ten umělej kloub

4 2
možnosti

Klaus ať radši už mlčí a podívá se na sebe na tu odpornou prospěchářskou podporu Zemana v jeho volbě, a celková lživá kampań kterou nepříčetně doprovázel..a proto není možné  mu teď věřit..  navíc Havlovi nesahá ani po kotníky..

18 2
možnosti

Nic proti Havlovi jako aktivistovi, disidentovi a člověku. Ale žádný politik to nebyl. Natož státník. On se jenom sžil s tou legendou, kterou o něm stvořila světová média a snažil se naplňovat jejich očekávání. V podstatě (zřejmě nevědomě) naplňoval jejich scénář. Kritizoval to, co kritizovat měl ...a podporoval, co podporovat měl (včetně různých vojenských zásahů, jímž svým mediálním obrazem dodával punc jakési humanity).

Podobně by své "zadání" plnil Schwarzenberg...takže je pochopitelné, že Klaus raději podpořil Zemana, o kterém věděl, že je alespoň "svůj".

3 6
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik