Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vaším problémem není zdravá výživa, tu já preferuji také a slova prezidenta Zemana se mě nijak nedotkla. Váš problém je přílišná zaujatost a nedostatek nadhledu.

4 0
možnosti

Dobrý den pane Jelínek, s ohledem na to, že žádný z článků nepíši okamžitě jako emotivní bezhlavou reakci a snažím se najít informace rešeršemi, necítím absenci nadhledu. Se zaujatostí je to ovšem obtížnější, protože prezident je jen jeden a jeho vystupování má být příkladným a vytvářet vzor pro občany a obraz státu. Jsem zaujatý v tom smyslu, že nejsem spokojený s tím jak to činí stávající pan prezident a svou zaujatost budu prezentovat v tomto smyslu i nadále protože je to forma a možnost říci NE a ne dnes tak populární ANO.

0 0
možnosti

V dnešní diskuzi se hovoří o přínosech pana Zemana jako prezidenta. Je možné, že mi ve víru negativních zpráv unikají, mohl by mi je prosím někdo vyjmenovat, či uvést abych měl možnost vnímat pana prezidenta i jinak. děkuji Vám

0 1
možnosti
Foto

Snad jedině jeho projev na konferenci AIPAC. Ale i tam byli lepší - senátor Menednez (D-NJ) a premiér Netjahu.

0 0
možnosti
Foto

I kdyby Miloš Zeman prohlásil, že 1 + 1 = 2, dostane se mu od tradičních zaprděnců další hromada nadávek.

Platí-li, že velikost jedince se měří počtem jeho odpůrců, pak je Miloš Zeman opravdovým velikánem.

3 0
možnosti

Ano, on je přímo sopka, která svou činností zasypala sama sebe. :-)

1 0
možnosti

A82d69a67m 38S42t34a84v53a

5. 3. 2015 7:56

"...Správný zeman ví kdy skončit...": Na větší nesmysl nepřijdete? Pak vás má člověk brát vážně?

3 0
možnosti

Tak včera protestující nazval blbečky.:-)že jemu ve stoje tleskají tisice lidi8-o

Budiž tedy pro Zemana jsem blbeček ale přesto mu poradím.Navrhuji návštěvu Antarktidy kde by před tísici tučnáky prohlásil -jsem tučnák.Věřím že tisice ptáků mu bude ve stoje plácat.Rv

2 2
možnosti

Ten Zeman může udělat i zázrak a lidé jako vy si vždy něco negativního najdou.

1 1
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik