Sladce jsem se usmál pln radosti, aneb konečně svobodné kouření

Vyhráli jsme. Všichni. Protikuřácký zákon nebyl schválen a tak se nezmění nezměněné, ani po tom co ne nezměnilo neuzákoněné. Je to vynikající zpráva a já bych rád přispěl svou trochou do mlýna oslav téměř dvou dekád odboje.

Stálo to jistě desítky milionů investovaných tabákovou lobby, a stovky milionů investovaných do tabákové lobby stejně jako do výroby dalších a dalších cigaret. Pravdou je že stovky miliard zisku, trošku ono krvácení zmírnilo.

V titulku jsem si dovolil použít slova našeho velkého vůdce a svobodně zvoleného prezidenta, který upřímně ve své dětinské radosti pronesl uvedená slova, mnouce si ruce před uchopením další sklenky nalité na oslavu.

Můžeme se podívat, jak na toto dlouho vybojovávané vítězství hledí jednotlivá media

NOVINKY

E15

iDNES

V rámci tématu bych rád požádal poslance, aby neustávali ve svém boji za svobodu kouření a znečišťování plic nejen vlastních, ale i ostatních a to včetně aktivního přispívání k nárůstů objemu skleníkových plynů.

Již 23.září 2014 jsem tento výsledek předpověděl a navrhl ZAVÉST KOUŘENÍ POVINĚ DO ŠKOL, doufám tedy, že se tedy nyní tento můj návrh, dostane na pořad dne, přeci jen je načase, aby zaujal na žebříčku nejčtenějších blogů namísto třetího, první místo.

Věřím, že z výsledku má radost nejen tabákový průmysl, jeho lobbysté, kterým se podařilo nejen excelentně vydělávat a vydělat, ale i z ČR udělat Kubu Evropy, ale i inženýr Dr.Abbas Mohajerani, z RMIT univerzity v Austrálii.

Proč právě on?

Pan inženýr totiž přišel na metodu efektivního zpracování cigaretových nedopalků a to formou integrace do stavebního materiálu, který má unikátní vlastnosti. Díky vysokému obsahu těžkých kovů, jako arsen, chrom, nikel a kadmium, které jsou součástí cigaretových filtrů, je cihly s příměsí vajglů nejen možné vypalovat s energetickou náročností sníženou až o 58%, ale jsou i lehčí a přitom mají zlepšené energeticko-izolační vlastnosti.

Pan Mohajerani spočítal, že ročně mluvíme o šesti trilionech vajglů a přidáme-li úspěch tuzemské politiky, čísla budou jistě dále narůstat.

V závěru dnešního článku bych ještě rád poděkoval švýcarské společnosti ICERTIAS (International Certification Association), která svou nezávislou a speciální studií spotřebního chování Čechů potvrdila, že jsem ve své zemi cizincem.

Ze zveřejněného a naprosto, ale naprosto, ale naprosto nezávislého průzkumu, jehož výsledky nikdo dopředu nezadal, se ukazuje, že ani jedna z položek nejen, že mne necharakterizuje, ale ani ji v domácnosti nepoužívám, či nespotřebovávám. 

Jen je-mi líto, že průzkum neobsahoval položku oblíbený toaletní papír, protože tam jsme si jist, že značku Rudé Právo, mám společnou s většinou. Níže ještě uvádím seznam výrobků, které Češi milují.

V úplném závěru bych rád poděkoval paní Kristýně Mazánkové z firmy AMI COMMUNICATIONS (nejúspěšnější PR agentury v zemi), která nám tuto zprávu zprostředkovala.

Úplný závěr však patří Jablonci a síldišti Mšeno. Radní dobře pochopili nutnost navýšení objemu kouře v plicích obyvatel a proto nechali zbodovat komíny se správnou výpustní výší.

Autor: Michael Rada | úterý 31.5.2016 7:00 | karma článku: 16,69 | přečteno: 2153x
  • Další články autora

Michael Rada

Seriál skončil

7.7.2017 v 10:10 | Karma: 7,71

Michael Rada

WASTELESS FUTURE

14.4.2017 v 14:14 | Karma: 0

Michael Rada

KDE JE BLOG?

13.2.2017 v 14:29 | Karma: 3,86

Michael Rada

Zombie blog

28.11.2016 v 7:00 | Karma: 0