Radniční listy, pozdravy z Pekla

I v Plzni mají obyvatelé možnost, dozvědět se co vše dobré zařídilo politické vedení města pro své občany. Namísto nástěnky se srpem a kladivem, natištěné proletářské rekordy jsou na bělostném papíře vyšších rozměrů i gramáže

To asi proto, že peněz má politik vždy dost, míněno těch z cizích kapes, hlavně jde-li o rozhazování.

A mně se dostalo do ruky poslední číslo, distribuované do schránek obyvatel a proto jsem se rozhodl se opět začíst a dozvědět se...

že se nic nezměnilo

Město pořád řídí ti samí lidé v pozadí a skutečnost, že se vyměnila jména, a škatulata hýbejte se prošla úspěšně dalším kolem, dává jistotu, že ke změně není chuť, ani nálada, minimálně ne tam, kde kape ze stropu zlatá míza rovnou na konto úředníka.

První, co mi v dané souvislosti padlo do oka, byla zveřejněná omluva spolku ČISTÁ PLZEŇ, kterému jsem již článek věnoval. Vedení této společnosti se v něm vymlouvá, na všechno možné, jen ne na skutečnost, že je jim vše ukradené. Hlavní je, že obyvatelé platí a budou platit namísto půlky, dvojnásobek. Nejlepší částí je pak odstavec nazvaný "POLEPY A ROZVOZ" v němž je přesně a naprosto transparentně definováno, co společnost trápí nejvíce, dovolím si citaci.

"Momentálně nás nejvíce trápí nedostatečné polepy nádob a rozvoz nádob na nová stanoviště"

No není to krásné a ušlechtilé? 

Zatímco obyvatele trápí bordel, špína, nepořádek kolem stále přeplněných kontejnerů a popelnic, které již třetím měsícem má ČISTÁ PLZEŇ vyprazdňovat a starat se o čistotu, trápí samotné provozovatele skutečnost, že na ně nenalepily černé samolepky připomínající pirátskou vlajku.

Druhý bod je samozřejmý, bude-li umístěno více popelnic a kontejnerů, bude možné si účtovat ještě více, a proto bych navrhoval dát jich více například do lesů, či pokračovat v zakopávání na místech, kde již 3 měsíce vídám pořád jeden a ten samý obrázek.

Dalším důkazem skutečnosti, že vládu nad městem mají zcela jiní lidé, než její viditelní političtí vládci, je avizovaná soutěž o "POPELNICI BUDOUCNOSTI"

Opět se jedná o ukázku toho, jak to město myslí se svými obyvateli dobře. Chce, aby jejich odpad, dopadal do popelnic budoucnosti, protože si uvědomuje dobře skutečnost, že to budou právě hromady odpadu, které zůstanou po současnících pro generace budoucí.

Mnoho jiného totiž ani zůstat nemůže. Budou to prázdné budovy ve správě městského statku, zabetonovaná půda průmyslovými objekty, pro které nebude využití, lidé potácející se bez práce a příjmu prázdnými ulicemi obklopenými moderními popelnicemi budoucnosti s nálepkou podobnou pirátské vlajce.

Na závěr snad ještě kulturnost. Město kultury totiž zavírá a jeho zavření je nutné zaplatit, proto přijďte a vytáhněte peněženku na svou porci kultury, protože bez peněz, na kulturu nelez.

Kultura v Plzni

Věřím, že po přečtení mého článku se již nebudete moci dočkat dalšího vydání zpravodaje slávy a úspěchů. Vaše poštovní schránka jistě také ne a to i přesto, že na ní máte velký nápis NE REKLAMU.

Autor: Michael Rada | pátek 20.11.2015 7:00 | karma článku: 10,18 | přečteno: 267x
  • Další články autora

Michael Rada

Seriál skončil

7.7.2017 v 10:10 | Karma: 7,71

Michael Rada

WASTELESS FUTURE

14.4.2017 v 14:14 | Karma: 0

Michael Rada

KDE JE BLOG?

13.2.2017 v 14:29 | Karma: 3,86

Michael Rada

Zombie blog

28.11.2016 v 7:00 | Karma: 0