Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je vidět, že přemýšlíte a nestřílíte jen od pasu jako někteří kolegové. Už jste Vaši úvahu poslal firmě BEE? (rád přeložím) Myslím, že by to stálo za to.

Do města bude stačit Microlino http://jiripollak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=499298

0 0
možnosti
MR

DObrý den pane Pollak, děkuji za komentář i pochvalu. Ta vždy potěší. S výrobcem vozu Microlino jsem se již spojil a uvidíme, bude-li mít zájem na spolupráci. S odkazem na firmu BEE jsme mne však dostal, protože nedokáži najít jejich web, pro oslovení, proto si dovolím požádat o pomoc, budete-li tak hodný.

Pro mne má zatím největší přednost osobní elektromobilita v podobě elektrické jednokolky a gyroskopických transportérů. Díky ročnímu celkovému nájezdu přesahujícímu 5.000 km, je to pro mne volba číslo a jedna a budete-li mít náhodou cestu do PLzně, budete vítán nejen načaj, ale i zkušební jízdu.

0 0
možnosti
JH

dovedu si představit, že odjakživa se jezdí pouze elektromobily. A dnes by někdo vynalezl spalovací výhody : bez problému dojezd, kdy auto stojí bez povšimnutí dva měsíce v garáži-stačí sednout a nastartovat, v mrazech se topí odpadním teplem,můžete skladovat neomezené množství paliva.....no bylo by to na Nobilovu cenu

0 0
možnosti
JH

oprava: vynalezl spalovací motor

0 0
možnosti