Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

DObrý den, rád bych se omluvil, že nebyla zvěřejněna všechna videa, jedná se pravděpodobně o chybu systému a to včetně politického, pro zájemce rád umístím linky do dskuze.

K dotazu zda-li jsem stavební odborník, odpovídám, že nikoli.

A za uvedené hrubky, nezbývá než se omluvit, i když zvážím-li lidovou moudrost, že za vším stojí žena, je možné, že ta poslední nemusí hrubkou býti.

Přeji všem krásný den a alespoň jednu cestu po silnicích a dálnicích bez uzavírky.

0 0
možnosti
VB

Také jsem to rozebíral, hlavně nad tím není žádná kontrola

http://vilembarak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=466112

Návrh, třeba povinnost uveřejnit harmonogram prací pod sanckí neplatnosti povolení, doprava odmítá.

1 0
možnosti
VT

Jako příklad : "nutná" výměna svrchní živičné vrstvy silnice (lehce vyjeté koleje) mezi Nymburkem a Krchleby, v délce asi 100 metrů !!!!, plánovaná uzavírka 3 měsíce !?!

Přitom za jeden den !!! měli jednu stranu vyfrézovanou ... Důležité zřejmě je, že dostanou zaplaceno za 3 měsíce ....!?!? A ty kolony na semaforech !!!!!;-O

0 0
možnosti
Foto

S tím hodnocením bych byl opatrný. Oni existují také technologické pauzy (beton musí ztvrdnout, barva zaschnout ...) takže posoudit tu oprávněnost postupu může opravdu jen odborník. Nevím, zda jste stavební odborník, či nikoliv. Faktem je, že dálnice D5 z Plzně do Rozvadova postavená v devadesátých létech za tolik proklínaného, posmívaného a opovrhovaného Klause neměla jedinou rekonstrukci do dneška.

2 1
možnosti
Foto

Obvykle to nedělám ale tentokrát bych se rád zeptal zda se pan Studený domnívá, že neexistují technologické pauzy, nebo že úsek D5 od Plzně k hranici je v dezolátním stavu, případně mi třeba sdělí kdy tam proběhla větší oprava a mně unikla. Děkuji.

1 0
možnosti
PV

P87a71v36e78l 70V73é97b87r

5. 4. 2016 7:12

Vaše poslední věta, ta z toho transparentu:

"Čechy už jsme si koupily, Evropu nemusíme. Sláva vůdci světa."

Vy se doopravdy domníváte, že to byly čínské ženy?

1 0
možnosti
ČT

K tomu ještě přidám...... "slogany obsahovali"...... češtin pláče.

0 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 408x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik