Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Nechápu, proč čínskou realitu stavíte vedle české.

Číně k růstu pomáhají svými stanovisky a svým přístupem mnohem důležitější země, než je ČR. Desetimilionové Česko by asi nemohlo nic na čínské realitě změnit.

Ano, to že Čína roste, je pomník krátkozrakosti celého západního světa, ale za prvé ČR v tom hraje malou roli a za druhé už se o tom rozhodlo dříve, než ČR v tom začala hrát vůbec nějakou roli, tady alespoň tu malou. Ta cesta Číny začala v době, kdy my jsme ještě bylo pod SSSR.

0 0
možnosti
MR

DObrý den pane Beneš, děkuji Vám za příspěvek. Na otázku proč stavím vedle sebe obě země je prosté, v ČR žiji a pro Čínu není naše země tak bezcenná, jak si pravděpodobně myslíte.

ČR je totiž regionálně velmi dobře umístěna v rámci Evropy a vytváří pro Čínu možnost tvorby tzv. malé říše středu. Díky vstřícnosti našich politiků vidících jen a pouze virtuální peníze čínských investorů, se přihmuřují obě oči + ty muří nad nedostatky v legislativě, bezpečnosti výrobků a dalšími drobnostmi a to může umožnit ještě rychlejší expanzi levných a nekvalitních výrobků do celé EVropy a to například i včetně léků.

Tuto skutečnost, si však ti co rozhodují o osudech jiných, nepřipouští

0 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 408x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik