Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Včera jsem Vám poradil, co máte udělat, a Vy místo toho zase veřejně hanobíte své město.

Takhle si respekt ani přátele nezískáte.

Pokud Plzeň tak nenávidíte, že ji stále veřejně pomlouváte, odstěhujte se.

1 0
možnosti
MR

Pane Chovanec, články píší týden dopředu a Vašich rad si vážím. Město mám rád, jen kroky těch, kteří byli zvolení k tomu, aby ji vedli, se mi ne vždy líbí a proto využívám veřejnou formu k tomu, abych toto vyjádřil a například ohledně reklamy na kasino v centru promítané na parkovacím domě rychtářka, bylo reagováno jejím stažením, takže to není forma zcela zcestná.

0 0
možnosti
Foto

Ja vim, ze vy me prispevky nevnimate a jsou pro vas neviditelne ... presto .... jako malej Jarda .. Vycitate jinym delani toho, v cem vam oni sami pritom zabranili .. jak vtipne ;-D;-D .... co se vasi krecovite snahy tvarit se jako ze to myslite dobre, jste ekologicky smyslejici a podobne .. chapu, ze se snazite nejak zivit, to je logicke .. chapu i to, ze pri snaze propagovat jednokolky je potreba sem tam trochu zalhat a poupravit realitu, vcetne vami tak s oblibou zminovane ekologicnosti tohoto zarizeni ... ale nechapu tu Vasi neustalou potrebu stylizace do role protivneho morouse, kteremu vicemene nic a nikdo neni po chuti 8-o .... zkuste vynechat image, psani blogu a vyjedte si na te vasi "ekologicke" jednokolce opravdu jen tak, s cistou hlavou, aniz byste se snazil za vsim videt naprogramovane zlo .... casto jen proto, ze vam proste nevysel kseft a podobne ;-)

0 0
možnosti
MR

DObrý den pane Vaňourek, jsem rád, že i nadále zůstáváte čtenářem mého špatného blogu. Rád bych Vám prozradil, že samotné jednokolky mne v žádném případě neživý a jejich propagaci dělám z důvodů dosažení cíle vlastního podnikání, kterým je VYTVOŘIT SVĚT BEZ ODPADU. 

Ve výrobní sféře a logistice se pohybuji sice jen 24 let, tedy pravděpodobně méně než vy, a je mi jasné, že výroba jednokolky, její baterie a elektroniky, je zátěží pro životní prostředí, stejně jako dovoz z Číny do Čech, ale zároveň jsem si jist že 1.600 km najetých na tomto prostředku od začátku roku jsou kilometry které bych pravděpodobně najel autem, kdybych jednokolku neměl a to pro mne ekologický přístup znamená, protože to je aktivní redukce emisí výfukových plynů.

Zároveň Vám mohu říci, že uvítám, budou-li lidé tuto alternativu pohybu již znát a já s sebou nejen, že nebudu muset vozit stovky vizitek, ale ani nebudu muset přerušovat pohyb, který vykonávám s dobrým pocitem a čistou hlavou.

0 0
možnosti
  • Počet článků 734
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 413x
Jmenuji se Michael Rada a jsem otcem projektu Mezinárodního Obchodního Centra Udržitelného Rozvoje (IBCSD LAB s.r.o.), které jsem založil s cílem VYTVOŘENÍ SVĚTA BEZ ODPADŮ A PLÝTVÁNÍ ve všech jejich podobách.

Výstupy našich projektů můžete vidět například zde

Na cestě za dosažením výše uvedeného cíle je od 1.1.2015 i projekt E-MOTION, v němž se věnuji publicitě osobních elektrických transportérů například elektrických jednokolek s gyroskopem.

Tomuto cíli jsem obětoval nejen jistotu zaměstnání v seniorské pozici logistické divize druhé největší korporace Japonska, ale i pohodlí v podobě zaměstnaneckého poměru. Kromě své práce se věnuji své rodině, které se snažím poskytnout vše, včetně své lásky.

Za nejlepší knihy považuji "MALÍŘSKÉ ROZPRAVY MNICHA OKURKY" A "PROROK". Obě totiž nabízejí mezi řádky moudro, které z mnoha jiných titulů dávno vymizelo. Psaní je mou dlouholetou láskou a i když se k české gramatice nechovám vždy správně, věřím, že to čtenářům obsah mých příspěvků vynahradí.

Seznam rubrik