Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

michalrada

11. 5. 2011 11:43
Reakce

Zdravím všechny (oba) :-)

Úvodem malá omluvka, zdá se, že diskuse bloggera samotného je trochu složitější oříšek, nicméně musím pochválit perfektní servis redakce Blogu, díky. Ale už jsem s vámi.

1) No... : Na karmu to býti ani nemělo. Nechtěl jsem jen poprvé hned vlítnout do nějakého kontroverzního tématu a tím se představit v této rodině:-) Váš postoj chápu, ale děkuju aspoň za "no"

2) Dotaz : Těch příkladů jsou desítky. Problémem trochu je, že o tématech na ´blozích (a článcích v médiích) diskutují lidé, kteří mnohdy nechtějí do jádra diskuse samotné přispět, ale jen cítí potřebu pohanit autora. Ale věcné diskuse mám rád a vždy jsem je i prezentoval dál.

0 0
možnosti
AAP

AndreaAnna

10. 5. 2011 1:24
No...

nevím, nevím, ale na karmu to není:-/

0 0
možnosti
SA

Saltos Alim

9. 5. 2011 17:42
Dotaz

Pane Rado,

 asi jsem se už někdy k Vašim blogům vyjádřil a stejně  řada jiných. A tak mi dovolte dotaz - vyvodil jste někdy závěry z podaných připomínek, z kterých a jaké. Víte ona zpětná vazba má zásadní význam., a u našich politiků je jí dost málo. Nebo snad ne?    8-o

0 0
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 781x
Nevidomý politik za ČSSD. Mezi jeho oblasti patří zejména bezpečnost, informatika, egovernment a z pochopitelných důvodů také sociální politika. Je předsedou a členem několika orgánů s celorepublikovou působností, které se nejen těmito oblastmi zabývají.