Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Souhlasím pane autore. R^

0 0
možnosti
AR

SPD je pro občany zvláště nyní po volbách typická šířením polarizace společnosti - buď bude ano, ano, nebo ne, ne, u nesložitých problémů. Jinak pro občany nabízí 3 témata - problém s migranty, různá referenda a pak odchod z EU a NATO. Toť vše .

2 0
možnosti
PK

No jo, tak jste ocenil partaje křížem parlamentu, ale co dál? Nic lepšího tady bohužel nemáme....

1 0
možnosti
MB

V poslední době, se na blozích objevují rozladěné názory autorů. Aby se nám tedy žilo lépe, zvolili zejména - M. Zemana, A. Babiše, T. Okamuru. Dílo se zdařilo - jmenovaným a jejich rodinám, se skutečně vede. Částečně z toho vypad Tomio, zklamání si nahrazuje výstavbou RD. Naopak, si pomohli Komunisté obou skupin. Ti z ulice Politických vězňů i ti, co jsou již u A.Babiše. Podobně to platí o chlapcích z ČSSD, opět, obě skupiny jsou uspokojeny. Já osobně zklamán nejsem - ten klam, že přijde něco nového, čistého, mne nedoprovázel. Teď ještě držím palce Oligarchovi, aby mu ten podvůdek na malém českém zemědělci - 50 milionů Kč vyšel. Nesmí být vydán - Je obětí spiknutí, zatím co my, již hezky jedeme po koleji - Směr - Šťastnější budoucnost. Sedím v tom vlaku u okénka, čumím po krajině a usmívám se ... :-)

1 0
možnosti
PV

SPD haji zajmy Tomia Okamury, nikoliv vsak zajmy CR. A budme radi, ze k tomu zatim nedostali prilezitost, to bychom se divili.

7 1
možnosti
JC
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
nic