Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
B

boeing737

6. 8. 2011 13:05
autor a disident?

No tak při tomto článku mi vstávají vlasy hrůzou! Pan Račok, známá to postavička ve městě Rumburk, rozhodně za minulého režimu nebyl antikomunista.... stačí si pozorně přečíst článek od jeho kolegy z dob minulých http://kauzaracok.blog.cz/0907/omluva  ...  Jo hold svoboda slova je nedotknutelná, díky bohu, ale lhát pane Račoku? Máte to za potřebí?;-(Rv

1 0
možnosti
KASNTH

kladivo a srp, naroste ti hrb

2. 8. 2011 22:08
Jedním klíčem zvoniti ani nelze

Nezvonil jsem ani já, panu Havlovi už vůbec ne. Těžce mě v mnoha věcech zklamal.:-/

Stal se figurkou a o co horší, loutkou v rukách mazaného bolševika Čalfy a jeho věrných "kamarádů". Karel Kryl to neunesl, mnozí jiní byli znechuceni. 

Váš příběh mě sice zaujal, ale kostrbatost textu a některá tvrzení jsou tak neuvěřitelná, že částečně pochybuji o úplné pravdivosti vašeho vyprávění. Rád bych se mýlil, život totiž píše příběhy i neuvěřitelné.

Přeji Vám pěkný večer.R^

0 0
možnosti
LB

julie k.

2. 8. 2011 20:22
Pohádky ovčí babičky, nic jiného...

Autore, váš text je velice nevěrohodný. Vaši rodiče byli údajně hrdinové, ale jediný ověřitelný argument neuvádíte. Pokud nejste absolutní morální troska a vaši rodiče opravdu byli v minulém režimu perzekvováni, nikdy byste  nemohl být aktivním podporovatelem zločinného režimu.  Své nečestné jednání vedené zištnými motivy obhajujete trapnými a směšnými argumenty. Kdo tady žil, tak ví, že KSČ žádné směšné joudy přemlouvat nemusela, zájemců z řad kariéristů o vstup do strany byl dostatek.  Z vlastní zkušenosti vím, že ti, co se tam cpali a nevzali je, po ´89. dávali na odiv, že oni rudou knížku neměli.

Asi jste se opravdu špatně neměl, když na ony časy evidentně vzpomínáte v dobrém. A k Václavu Havlovi. Prokazatelně o něm vůbec nic nevíte. Dnes je zřejmě na konci své lidské pouti, mějte prosím alespoň špetku elementární slušnosti a nechte ho být! Přesně takové lidské typy jako jste vy uštvaly k smrti Karla Čapka. (Raději věnujte čas doučování českého pravopisu, máte to zapotřebí.)

1 0
možnosti
SA

Saltos Alim

2. 8. 2011 18:36
No to ne

Dlouhé povídání, životopis hrdiny a psance a mučedníka, ale naprosto  subjektivní, jednostranné, sebestředné až isolovaně, málo věrohodné. jestli tak jen zčásti a rozhodně ne v celku.  Zažil jsem tu dobu, byla velmi  komplikovaná, proplouval jste přímo opakovanými zázraky, neuvěřitelně.

Prostě nedobré. K Havlovi se nevyjadřuji.

Jestli si myslíte, že jste tímto elaborátem jako zemitý  vlastenec nějak národu a vlasti pomohl, tak se setsakramentsky  mýlíte - nedělejte si srandu.   8-o

1 0
možnosti
FM

fr-mottl

2. 8. 2011 16:29
lide se nedivaji vubec pozorne a on Havel ma jeste dost

vlasu, ale presto je to poznat.

Ma na hlave rohy.

0 0
možnosti
W

wencap

2. 8. 2011 16:14
Neřeším teď, jestli je to pravda nebo ne.

Ale tento článek je stylem, jakým je napsán (urážky a velká chuň někoho sklandalizovat) vhodný pro bulvár nejhrubšího zrna.

0 0
možnosti
K

kaktusak

2. 8. 2011 15:51
V té době chodilo na náboženství plno dětí,

takže těžko kvůli tomu mohli dávat někoho na převýchovu. Spíš se v zaostalých vesnicích sousedi divně dívali na ateisty. A s ostatními pohádkami je to stejné.

0 0
možnosti
Y

Yoachim

2. 8. 2011 15:31
Nevěřím.

Když jste měl takovou moc, že jste mohl na Městském výboru SSM dávat razítka na doložku to jste musel být u komunistů  dobře zapsán a něčím jste si to musel zasloužit. Oni si komunisté také svého tajemníka UV SSM drželi v SSM až do 45 let a pak ho teprve vzali do KSČ. Nevěřím Vám ani polovinu toho co píšete, je to naprosto nevěrohodné.

1 0
možnosti
D

dampfer

2. 8. 2011 15:27
Zdá se

že autor Račok se domnívá, že tomu jinde je jinak, že v jiných dobách byli lidé lepší, že TGM pro nepřijetí na místo profesora ve Vídni tak zatrpknul, že způsobil pro nás smutný rozpad Rakousko--Uherska, že se v zákulisí nechlastalo a nekuly pikle??? Jen osoba Beneše-- kdyby byla popsána bez lží a příkras,,-- to samé barvitý život syfilitika Gottwalda----atd, lidé by nevěřili, padala by trestní oznámení a musely by se přepsat celé hnusné dějiny.

Ideově je Václav Havel-- andělem.

0 0
možnosti
MN(

multi naštěstí (ne)obohacen

2. 8. 2011 15:47
Re: Zdá se

Ideově je V. Havel naprostý mimoň, jehož idee jsou na hony vzdálené realitě. Podpora neviditelných, masulmanů, vynálezce humanitarního bombardování, podpora vzniku mafiánského Kosova, kašpárek v rukou západu. Z poslední doby bych jmenoval jeho jednoznačnou podporu na svržení Kaddáfího a bombardování další cizí země, která nikoho nenapadla. Už i západ zjistil, co jsou povstalci v Lybii zač a zařazuje zpátečku. Havel by měl jít za své činy sedět.

http://zpravy.idnes.cz/valka-v-libyi-unavuje-vsechny-zapad-prestava-tlacit-na-odchod-kaddafiho-13r-/zahranicni.aspx?c=A110727_1624669_zahranicni_ipl

0 0
možnosti
MS

mleko strdi

2. 8. 2011 15:27
další co rozvracel SSM

účastí v jeho hierarchii ...

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
nic