Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Rozumím tomu, sám procházím opět něčím podobným. Práci sic mám, ale je to vlastně pozůstatek takové brigády, či part time práce, co mi zbyla po studiích, protože jsem se musel i za studiích živit, pracoval jsem celou dobu a teď hledám něco lepšího. Jde to ale velmi ztuha.

0 0
možnosti
JS

J41a12n 17S95e13m52i10k

4. 1. 2013 23:03

Podivejte, zakladni problem s temito "soft" obory v Londyne je, ze proste na rozdil od onech IT, bankovnich, technickych veci, nestoji na nejakych konkretnich znalostech.

Osobne znam hodne rodilych Britu kteri se tu snazi uchytit ve vecech jako media, marketing, reklama, a nejsou uspesni-prinejlepsim po nekolika letech porad pracuji za hubicku jen aby meli v CV nejakou "experience" a JEDNOU vyhlidnku na solidni job se solidnim platem.

Kandidatu na mista v techto oborech jsou proste tuny neb mistni skoly chrli destitisice uchazecu techto "soft" oboru kazdy rok.

Navic jako cizinec ne jen ze mate handicap v jazyku-to neni to hlavni.

Ale HLAVNE "kulturni handicap"- tedy neco jako umeni "vplout do systemu", umet davat spravne "forky" ve spravnou chvili aby jste se skamaradil se spravnymi lidmi nebo zaujmul spravne onoho headhuntera. Ta "kultura" se proste neda lehce naucit.

Aby jste pochopila co myslim, doporucuji zajit do knihkupectvi a najit knihu "Watching the English"-pak pochopite alespon trochu pred cim stojite;-)

0 0
možnosti
Foto

J67a70n 10A52n75d60r70l37e

4. 1. 2013 21:40

Rozumim tomu, ze jsem hledal job v trochu jinym "levelu", ale po prichodu do UK jsem neposlal jediny zivotopis, byt jsem ho pripraveny mel. Na internetu jsem nasel firmu, zavolal rekrutakovi, druhy den na pohovoru pritakal na podminky a treti den jsem delal. Pak me to prestalo bavit za ty penize a podobnym zpusobem jsem nasel praci u jine, lepsi firmy,  a tam jsem dodnes (je to uz 7 let) :-) . Ale je to asi tim, ze jsem proste nemel moznost cekat ani mesic na praci.... deti chtely jist kazdy den :-)

2 0
možnosti
Foto

To tam u vás máte nějaké lepčí rekruťáky...

0 0
možnosti