Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Na solidaritu moc nevěřte. Neznám sice statistiky o nezaměstnanosti a její struktuře pro tuto půvabnou kategorii, ale něco by se dělat dalo. Např. omezit dovoz Oksan a Naděžd.Dělají třeba reklamu a poradenství v našem Globusu pro Tchibo. Proč to nemůže dělat právě Češka? Ale dovoz pracovních sil a "agentury" je dobrý byznys a stát v tomto selhává a možná i jede.

3 0
možnosti

Tak se paninky nesměj cpát tam, kde (mezi řádky) požadují věk do pětadvaceti.

0 3
možnosti
Foto

Čtyřicetileté ženy? Ještě před dvaceti lety to byly staré vykopávky, ale dnes... Holky v nejlepších letech! Vždyť to jsou ta poupata ze spartakiády 1985! Krásný úděl mají dnes... ;-)

4 1
možnosti
Foto

malá oprava - my, letošní čtyřicítky jsme byly tenkrát žákyňky v bílém tričku a zelený sukni s puntíkama a těm " poupatům" jsme záviděly jejich červené dresy, Michala Davida a to, že už jim rostou prsa ...;-)

4 0
možnosti

Co je to prorůstové opatření? Z čeho je kdo zaplatí? Asi vláda z daní.:-/

0 1
možnosti

Ve 40ti už staré? To naopak mají ženy odrostlé děti a byl o takové vždy zájem...

Jaký obor myslíte, prosím? To je zvláštní jev, o kterém píšete. Chápala bych to třeba u prodavaček, kde chce každý mladou 20tiletou slečnu, aby lákala zákazníky, ale v oborech jako zdravotnictví, IT, bankovní poradenství, dispečink, péče o starší občany, ale i tvůrčí návrhářství, management - tam všude je 35 až 40 zlatej věk :-) Zkušenosti spojené s vitalitou.

1 1
možnosti

Pavlo, jestli je Vam 40,tak jako mi, tak si gratulujte!!! Protoze moje zkusenost je jak pise blog....a ze mam co zamestnavateli nabidnout!!! Jenze je mi 40 a mam prece deti,ktere obcas byvaji nemocne.......

0 0
možnosti

Pomoc státu je nyní úplně zbytečná, protože by se jednalo spíš o dotované pracovní místa. Svádět nezaměstnanost na krizi je v případě ČR nesmysl, protože v letech divoké privatizace byl zničen těžký i lehký průmysl i zemědělství a stali jsme se montovnou Západu. Bohužel místa ve službách, obchodničení (překupnictví) a malí živnostníci nemůžou poskytnout pracovní příležitosti pro všechny produktivní občany...

2 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3261x
"Na Dvojce bydlím,pro Dvojku žiju"

Seznam rubrik