Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J29a63r65a 71R89a97n43k

2. 5. 2014 6:01

A burger neni "karbenatek" pane Krejci a uz vubec nema co cinit se sunkou;-DRv

3 0
možnosti
Foto

Pane Pulče, ačkoliv mám hamburgery rád (nejlepší je stejně ten, který si čerstvý připravíte doma) a proti žebírkům nic nenamítám; přesto tak nějak vnitřně souhlasím s panem Schwarzem. Akci oslavující BBQ můžete stejně tak udělat i jinde... Vlastně nemůžete, bez metra a dostupnosti tramvají by tam totiž příliš návštěvníků nezavítalo.

0 0
možnosti
Foto

Hamburger je mylne slovo, nebot obsahuje slovo ham a burger. Ham je veprova sunka nebo jen maso a burger je placicka z hoveziho mleteho masa. A to zajiste hamburger zdaleka neni, tedy je to jen vysmajchlovane slovo bez vyznamu. Chapu, ze chcete uzivat nobl nazev burger, nebo hamburger, ale pro normalniho Cecha je to porad jenom karbernatek, tak se tu nekasejte s vedomostmi. Karbernatek podle vaseho vysvetleni z Wikipidie obsahuje ruzne druhy pridavku a take muze byt bez niceho a je z toho co? BURGER, tedy zase jen hovezi karbenatek. Je to anglicke slovo a v cestine nema to slovo umisteni. Anglicky je to burger, cesky je to karnbenatek.. Jen delate reklamu McDonalds a sebe sesmesnujete vasim vysvetleni. Je to obycejny KARBENATEK. Vite alespon jake maso z kravy se na spravny burger uziva? Schvalne, jake?  A v jakem pomeru je nejlepsi burger, % tuk a % libove maso. Nu ja vim, pujdete se zase poradit a tim clovekem co je nekde na namesti.

3 4
možnosti
ZH

Hamburger není mylné slovo. Název je skutečně odvozen od Města Hamburg. Jestli ho srovnáváte s karbanátkem, tak to je jako s těma holinkama a hodinkama. V obojím je sice mleté maso, ale to je tak vše co mají společné.:-)

5 0
možnosti
PP

Je vlastně zbytečné na toho pána reagovat, neboť se rozčiloval zcela mimo mísu, protože sám zveřejnil, jaké akce se na náměstí mohou konat, cituji:

 "Kulturní akce, akce pro děti a mládež (kulturní, vzdělávací, zábavné) ....", kde zcela účelově přehlédl ono slůvko "zábavné" ;-)

1 0
možnosti