Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

pavouk7

7. 1. 2010 22:40
znalosti 2

Vetsina chyb vznika z neznalosti a ze nedostatku vzdelani a ti cohonemaji, tem nezbyva jen urazet a chovat jak blb, takove ignorujte. Zmerte se na system Haarp.. na vyzkumy z oblasti severniho polu ia podiovne navstevy svetovych politiku apod. to vam da odpovedi.- a zakladni vec. zadejte si do googlo jakoukoli variantu Global warming fake a uvidite ze v tom milionu najdete 80 procent vedeckych praci a dukazu jak to ve skutecnosti je. zamerte se na odborniky a vedce samotne...

0 0
možnosti
PK

pavouk7

7. 1. 2010 22:40
znalosti

Jak uz tu kdosi psal.. utor uvadi dost informaci,ale interpretace je opravdu mylna. A to hlavne z duvodu neznalosti tohoto tematu.

1. Nezname pricinu dob ledovych ? - ano zname, tyka se to slunecni aktivity- prostudujte si toto tema

2. medokazeme ovladat pocasi? - ano dokazeme - nastudujte si toto tema

Jinak mate samozrejme pravdu s tim ze zadne globalni oteplovani neexistuje, o tom je dost videa a clanku vsude na netu a to dokonce i od odborniku, kteri nikdy nemeli s globalnim oteplovanim nic spolecneho a presto je enviromentalisticky blbeckove stale cituji - je to proste oborvske prani penez a ovladani hospodarstvi. nenechžte se odradit vymytyma mozkama a hlupakama co zde na Vas utoci, protoze pravo vyjadrit svuj nazor ma kazdy, to je jeho svate pravo a podle toho kdo jak reaguje se pak jedna o diskusi nebo napadani.

0 0
možnosti
AH

alex hart

22. 12. 2009 14:16
Vážený autore, -1-

vyprávíte nesmysly, tedy lépe řečeno, některé Vaše informace jsou samy o sobě pravdivé, ale Vaše interpretace je zcela chybná.

.

Zapomínáte na naprosto základní fakta, která ani nikdo dnes nezpochybňuje, jen je prostě Vy a Vám podobní neuvádíte, protože se Vám nehodí do krámu. Celá dnešní podoba Země vznikla v důsledku vývoje živých organismů. Atmosféra s kyslíkem je výsledkem vývoje živých organismů. Celá vápencová pohoří jsou výsledkem života některých mořských organismů. Všichni (až na úplné blby a ignoranty) to vědí. Celá biosféra včetně je tedy utvářena a ovlivňována živými organizmy. Je tedy třeba tato fakta vnímat a zařadit je do svých tezí.

.

Skočme v čase o kus dál. Ještě před několika tisíci lety byla celá Evropa pokryta lesy, které postupně vykácel člověk a krajinu několikrát úplně změnil svoji zemědělskou a industriální činností. Zásadně se změnily hydrologické poměry. Podobné proměny prodělaly dříve v historii i velké oblasti střední Asie (tam co je dnes poušť).  

0 0
možnosti
AH

alex hart

22. 12. 2009 14:16
Re: Vážený autore, -1-

Tak nekecejte nesmysly a vnímejte už konečně realitu.

.

To, že neznáme přesně fungování některých složitých mechanismů a to že kromě vlivu člověka se zcela nepochybně uplatňují i jiné vlivy,  ještě neznamená, že svoji činností zásadně neovlivňujeme krajinu a klima. Kdo tohle nechce vidět, je nejen hloupý (nebo prolhaný), ale je nebezpečný nejen sám sobě ale i svému okolí.

.

Připadáte mi jako papoušek, který si přečetl Klausovu knihu o modré planetě, vybral z ní jen některé informace a teď bez znalosti čehokoliv jiného je papouškuje do světa. Uniká Vám ale, že popírání vlivu člověka na životní prostředí je stejně nebezpečný nesmysl jako bigotní  náboženství zelených.

0 0
možnosti
PH

Rodnok

22. 12. 2009 10:08
zelené pastviny

v Grónsku samozřejmě jsou, ale to by autor musel použít mozek a místo plácání odposlechnutých frází si něco zjistit.

0 0
možnosti
G

GalileoGalileovič

2. 1. 2010 22:14
Re: zelené pastviny

čekám, že nás obohatíte nějakým tím moudrem

0 0
možnosti

Tramp_007

22. 12. 2009 8:04
Tropicke pralesy

maji bilanci uhliku celkem vyrovnanou - pohlcuji tolik, kolik vylouci. Sinkem CO2 jsou naproti tomu lesy mirneho pasma.

To je jen jeden kiks ktery mate ve svem clanku,. Komentovat zelene gronsko ani snad nema cenu....

PS: Jak to, ze clanky jakoby zertovne o globalnim oteplovani se vyskytuji nejvic v zime?

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1282x
Programátor pamětník a živnostník, dříve odborný asistent na VUT. Asi ale nejsem ten správný vědec, protože jestliže skutečný odborník je tak specializovaný, že "ví všechno o ničem", pak mně se víc líbí "vědět nic o všem" - a taky o tom trochu přemýšlet.

Seznam rubrik