Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

:)ještě máte vzkaz u minulého článku:)

0 0
možnosti
Foto

Ano, máte pravdu, "tato země je děsivě rozdělena..." - ale vina není jen na jedné straně, ale i na té druhé - nebo i na těch dalších. A vina je hlavně na médiích. Neustále se zabývají, a rozmazávají věcmi a záležitostmi, které dráždí lidi. Ti méně informovaní snadno podlehnou... A vina je skutečné na obou stranách - opravdu se u nás dějí takové hrůzy, aby někteří neustále rozdmýchávali ohníčky nenávisti? Přece u nás máme demokracii, svobodné volby, svobodu projevu a pohybu... (A jak dlouho jsme se načekali). ? Nevím, ale zdá se mi, že některé lidi u nás, jak se říká "pálí dobré bydlo." Nejste spokojení, občané s vládou, odhlasujte si v parlamentu a uspořádejte nové volby). :-(Zrovna si čtu knihu od anglického autora, ve které, líčí i život v uprchlických táborech... Oproti tomu si u nás žijeme jako v bavlnce.:-/ A porovnávat lidi - zejména ty pohybující se v umělecké sféře, je chyba. Každý člověk je originál, zejména tvůrčí umělec. Nemůžeme porovnávat níklad spisovatele K. Čapka s j. Haškem - oba byli výborní - ve svém oboru. Díky za námět k zamyšlení. R^

0 0
možnosti
Foto

R^ :-)

Dobrý večer...bylo by to potřebné a hezké a věřím, že řada lidí toho schopna je:)

Zkuste ale o niterné pouti říkat těm nahoře, bohužel ...pro tohle, co píšete, podívat se do vlastních zrcadel, se děje všechen ten marast útoků na ty slušnější....se dívat do nitra se nehodí. Kdyby to tak bylo, tak niterný Miloš Zeman nezásobuje státní aparát kauzami se svými útoky a výroky na hraně, a pokud - a děje se tak šest let, odpustí si pak směšný útok na Pavla Rychetského jako - jak píšete, na spratka, že neplní svou práci. A vidí se v zrcadle a zpytuje nitro...Zrcadlo je totiž takové, že místo potřebných schvalování pro blaho a postup naší země se neustále na nejvyšší úrovni řeší Babiš a Zeman.

Karma:)

2 0
možnosti
JP

Děkuji, hezký večer i Vám.

1 0
možnosti
KT

KarmaR^, není co dodat, snad kromě smutku, kam až jsme to dopracovali.

3 0
možnosti
JP

No, ale výhodou každého dna je to, že se od něj dá odrazit nahoru, aspoň doufám..

0 0
možnosti
ZD

Dobré odpoledne. Karmu jsem dal především za poslední odstavec. Jako jeden z mála - pokud ne vůbec jediný zde - dáváte vlastní návrh na změnu, bez které to vše co je okolo nás půjde do kopru. Večer si Vás příspěvek ještě jednou pošlu jakkoliv si myslím, že trochu přeháníte "jedovatý osobní útok".

0 0
možnosti
JP

Děkuju Zdeňku, jo možná to bylo přehnané.

0 0
možnosti
Foto

R^ Děsivé štěpení. Jablka svárů padají do arény z rukou těch, kdo hrají politický popík.

2 0
možnosti
ZD

Myšleno obecně nebo jen za této vlády? Jako tradičně nesmlouvavě kritický přispěvatel budete trpět až současné vládce odnese vítr. Nebude na koho svědět své nenaplněné životní příběhy.

0 2
možnosti
  • Počet článků 48
  • Celková karma 3,94
  • Průměrná čtenost 1502x
Soudní překladatel (NJ).

FFUK obor filosofie.

Bibliografie:

Svatý grál na čtyřech rovinách bytí, Malvern 2014

Hérakleitos ve světle mythické moudrosti, Malvern 2017

Ódinova cesta, Fabula 2023

Záliby - příroda, klasická hudba, šachy.

Seznam rubrik