Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

M83a70r26t37i72n 95L35ö62w

24. 2. 2016 16:09

Bohuzel ten popis udalosti sedi. Pokud Vas nekdo obvini z trestneho cinu - treba ublizeni na zdravi, musi to dokazat a je jasne stanovena trestni sazba. U narizene ustavni lecby veskere dokazovani spociva v posudku lekare ktery si ho klidne muze vycucat z prstu. A propusteni je opet jen v rukou lekare. Povinny prezkum po 2 letech je jen formalita. O tom ze je to casto zneuzivano by spousta lidi mohla vypravet.

3 0
možnosti
Foto

M47a57r62t47i24n 66L23ö64w

24. 2. 2016 16:20

V postate to umoznuje zavrit cloveka na neomezenou dobu bez soudu a moznosti odvolani. Staci jen posudek od psychiatra. Diagnoza schizofrenie je kapitola sama o sobe...

3 0
možnosti

Abych pravdu řekl, nevím, co si slibujete od tohoto jednostranného popisu událostí. Nikdo ze čtenářů není do věci zasvěcen a neexistuje proto sebemenší důvod, proč dát za pravdu vám a ne druhé straně.

1 0
možnosti
Foto

Stačí si položit pár základních otázek a hned víte, komu dát za pravdu.

1 poškodil autor někoho na jeho právech z hlediska života, nebo jeho majetku, pokud ano, koho a kdo je poškozený ?

2 kdo má zájem udělat z něj blázna, hodného zavření do blázince ?

1 0
možnosti

Pro nedobrovolné zavření do blázince musí být zjevné důkazy o nebezpečnosti; u údajného fyzického střetu s otcem byl svědek?

Jinak; když soud soudí, že jste nebezpečný, to jste v zajišťovací vazbě? Jestliže ne, pak je třeba soudce potrestat za šlendriánskou práci!!!:-/;-D

Změna soudu se zdá být nutná.

3 0
možnosti

Dobrý den, právě že svědkem napadení nebyl nikdo protože k němu nedošlo, šlo jen o hádku u které byl můj bratr svědkem. Toho se ani otce ale ptát nikdo nebude. Jelikož právě, že u klasického trestního nebo správního řízení musí orgány podezřelému dokázat určitou okolnost a ten se může hájit vyjadřovat se navrhovat důkazy atd. Kdežto pokud jde o psychiatra v souvislosti s posuzovanou osobou, která má být jako duševně nemocná, stačí pouze jeho vyjádření. Když MUDr. Krejčiříková např. řekne, že jsme se předevčírem schovával před auty ve křoví, soud to vezme jako fakt a nepotřebuje nějaké svědky nebo důkazy. V tom je právě ten vtip i když pro mě to moc vtipné není. Samozřejmě nebezpečný ani nejsem, to je jen jako :-(. Děkuji Vám za komentář.

1 0
možnosti
Foto

Při vší úctě...a jaký má soud a všichni kolem důvod, jaký mají motiv k tomu, aby Tě zavřeli do ústavu jako duševně nemocného?

2 0
možnosti

Měl jsem se dopustit protiprávního jednání, ale trestní stíhaní bylo zastaveno, právě z důvodu, to že jsem údajně duševně nemocný, ,ěl jsme být prý nepřičetný, tak proto mám být zavřen i v ústavu. Samozřejmě můžu lhát a nemohu vás přimět k tomu mě věřit, ale je to jen vytvořená konstrukce, to říkám já.

1 0
možnosti
Foto

A nezkusil jste jiného lékaře? (popř. jiný znalecký posudek?)

1 0
možnosti

Dobrý den zkoušel jsem to, ale žádného takového jsme bohužel nenašel.

0 0
možnosti
Foto

Nechci soudit jestli má pravdu soud nebo Vy....Ale proč nezkusíte jiného lékaře, případně jiný znalecký posudek?

0 0
možnosti

To je obtížnější než se zdá, žádný jiný znalec, se bud k této věci nechce vyjadřovat a je problém i ze vstupními podklady, které svědčí ve prospěch toho starého a nikdo tak nechce vypracovávat. psát podle skutečnosti, aktuálnosti, jestli mi rozumíte.

0 0
možnosti
Foto

A zkusil jste požádat o pomoc spolek Šalomoun?

2 0
možnosti

Nezkusil, to mě nenapadlo. Děkuji Vám za tip.

0 0
možnosti
Foto

Vy policajti, ať současní nebo bývalí, to máte těžký. Ten článek jsem nedokázal dočíst do konce.

Ale na váš blog mám tak trochu schizofréní reakce..............

0 0
možnosti

Dobrý den, to je mi líto, velmi nerad vyvolávám takové reakce, jen někdy je to nejspíše nevyhnutelné.

0 0
možnosti
Foto

Katastrofa!! Založit si blog a popisovat tady osobní a soudní mantru. Neuvěřitelné.RvV

0 3
možnosti
Foto

J23i91ř15í 61L31i11b89e72r

23. 2. 2016 23:33

Hmmm, a kde jinde to má napsat. Ne, že bych něčemu takovému fandil, ale pokud můžu věřit tomu, že je to bývalý policista a byl sledován GIBS, pak mám pocit, že ten, kdo ho soudil, vystudoval plzeňská práva, a ta doktorka tam dostala diplom taky. Raději bych byl, kdyby byl případ předán jinému soudu a zdravotní posudek udělal nestranný odborník. Těch nesrovnalostí je tam příliš mnoho.

6 0
možnosti

"You are not a bear; you are a silly man who needs a shave and wears a fur coat."

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 861x
zákon jsou lidi

proti nespravedlnosti je třeba bojovat

Seznam rubrik