Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

2. 7. 2009 0:55
Papalášův synek.

Bolševik není ideologický pojem.Je to charakterová vlastnost.Člověk pochytí v průběhu dětství jistě charakteristické rysy povahy většinou dominantního rodiče.Přemýšlel jsem často kde Topol přišel ke svému bolševickému pohrdání k lidem jiných názorů.Kádrování není hezké.Ale když jsem slyšel hodnocení pokrytce Langera(zaměstnance veksláka a mafiána Mrázka)na adresu Paroubka udělalo se mi nevolno.

0 0
možnosti
E

ET_demokrat

1. 7. 2009 20:30
ešče detaily

Topolánek byl podroben intenzívní komunistické výchově od dětství. Je bývalý předseda Socialistického svazu mládeže v Závodě automatizace Výstavní 8, Ostrava, syn předsedy Celozávodního výboru KSČ Zbrojovky Vsetín, nomenklaturního kádru Krajského výboru KSČ Ostrava a dlouholeté sekretářky soudruha komunisty-krajské svině jménem Mamula, vrchní  to komunistické svině v Ostravě. Na 1. Máje vždy hrdě kráčel v čele průvodu a nesl sovětskou vlajku a brojil proti prohnilému kapitalismu. Říkali jsme mu vlajkonoš. Jako inženýr neuměl číst ani technickou dokumentaci, ale tenis hrál výborně. Ale dokázal poslat sms s větou "Es kommt der Tag...", kterou používali členové Sudetoněmecké strany. Komunisticko-fašizoidní guláš.

 

0 0
možnosti
M

meloun.rudy

30. 6. 2009 18:32
Myslíte si, že syn bolševického papaláše

může myslet vyrovnání s komunismem vážně? Má toho být důkazem to že chodí na akce nějakých senilních bigotů? To asi ne.

Jeho antikomunismus je čistě účelový. Týká se jen dneška, včerejšek ho nezajímá, nikdo přece nebude prosazovat jakoukoliv restrikci proti vlastnímu otci. Jde jen o to připravit protvníka o koaličního partnera, nic víc.

Je snad možné aby v demokratické zemi fungovala totalitaristická politická strana? Pokud její činnost odporuje zákonům, ať e postavena mimo zákon, pokud ne, je to strana jako každá jiná.

0 0
možnosti
MK

komentator-1

1. 7. 2009 14:56
Re: Myslíte si, že syn bolševického papaláše

Vy moulo, co byl jeho otec za papaláše? Asi kvůli tomu, že si s ním výborně rozuměl, odešel na vojenskou školu, což byl tenkrát ústav pro nepříliš zdatné žáky, či pro sociálně slabé, nebo, v nemalé míře, ústav pro 15-ti leté, kteří z nějakých důvodů nemohli vydržet doma. Jenom na vojenské a hornické střední škole se fasovalo solidní kapesné, vojáci byli navíc i oblečeni. Topolánek od 15-ti let de facto neudržoval styky s rodinou. Nevím, jaké důvody ho k tomu vedly, ale prostor pro ovlivňování (neexistujícím) papalášstvím prostě nebyl.

To ale u komanče jako Vy těžko překvapí.

0 0
možnosti
RR

rezjir

30. 6. 2009 16:12
Ziegler taky třídně kádruje

"Vyhrožování živnostníkům jsme  zažili po bolševickém převratu v roce 1948. Ale co chtít po synáčkovi komunistického funkcionáře, který navíc zřejmě trpí duševní poruchou.".     

0 0
možnosti
TT

tolan

30. 6. 2009 23:40
Rejzíre, dědku zpšklej, jděte na pivo, nebo konečně dopr

0 0
možnosti
PJ

Hip

30. 6. 2009 15:07
už to tady bylo sice asi 10x

ale stejně je to pořád pravda. Ale jen ať Paroubek v té své psychopatii pokračuje. Na podzim prohraje volby a čssd se ho zbaví. Pokud se zbaví i Ratha, tak bude zas na chvíli pokoj.

0 0
možnosti
SL

MR.KITE3

30. 6. 2009 14:27
Poněkud drsně napsáno, ale v jádru máte pravdu!

Samozřejmě se to nebude našim socánkům líbit, ale jediné co zmůžou jsou jejich obvyklé urážky, které však na faktu, že Paroubek je dobytek nic nezmění. Vrána k vráně sedá a pokud jim je Paroubek sympatický, řadí se do stejné řady za něj.

0 0
možnosti
P

pesimista

30. 6. 2009 14:11
Teda, Prokop, už jen ty jsi chyběl do panoptika

psychopatů. Od včerejška jste se vystřídali, hoši, všichni. Pro mne a pro většinu mých známých je Paroubek a Topolánek stejný hnůj. Snaž se alespoň o trochu objektivity. Nař. posledním Topolovým (jak důvěrně píšeš - ty jsi s ním chodil do školy?) je prohlášení, že po MS v Liberci žádmé dluhy nezůstaly a vše si vymýšlí novináři. Co, kdyby jsi pustil pár řádek. I ty jsi nedávno kádroval narcise Ratha přes jeho rodinu. To je dovoleno? Musíš být trochu konzistentní.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

30. 6. 2009 13:49
Jinak každý,

... kdo kádruje člověka podle jeho předků, je zmetek. ;-ORv A je jedno, zda kádruje Topolánka nebo Paroubka. Kádrování rodiny je sprosťárna už jen proto, že rodinu a rodiče si, na rozdíl od přátel a známých, nevybíráme. Jsou nám tak nějak "přiděleni".

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

30. 6. 2009 13:45
hahaha

"subalterní grázlík Křeček". ;-D

Proč ta zdrobnělina, ten pán si plně zaslouží název po zbojníkovi Grasselovi ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.