Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

Jirka1938

15. 11. 2007 17:49
Stale se snazim rikat

ze neni zadny zakladni rozdil mezi zlociny nacistu a komunistu, ale mnozi v Cesku a i jinde na svete to nechapou. V tak zvanych demokratickych zapadnich statech se silne bojuje proti tak zvane pravicove ideologii, ale "levicove" ideologie se toleruje.

0 0
možnosti

skunkx

15. 11. 2007 17:11
to snad ne....

antifa dle mě není o tom že budu punkáč nebo anarchista ale jedině o tom že chci vyjádřit nevůli s rasizmem, fašismem a tak i mnoho skins jsou dle Vás levičáci a vůbec se za to nestydí (SHARP) ba naopak

RvRvRv;-€;-€;-€;-€

skunx

0 0
možnosti

RipstolRozpoložeňskyj

14. 11. 2007 14:34
...

No ono chtěl bych vidět nácka nebo antifáka kterej předem nepočítal že se tam popere...

Nicméně neřekl bych, že jsou stejně nebezpeční. Leukemici by chtěli anihilovat všechno co se nevejde pod bílou rasu - Smažky se možná rádi poperou na demonstraci, ale vyhlazování se nekoná a pokud zrovna nedrží kostku v ruce tak otravujou jenom svým smradem. Hovada, ale budou vždycky na obou stranách.

0 0
možnosti

skinhead69

14. 11. 2007 10:26
autor je blb...

autor toho clanku je blbec, který jak vidno nemá ani potuchy o čem levicové spektrum je. a  za další bych rád věděl jak si výše zmíněné hovado může plést skinheada a nácka?! to je vcelku vrchol primitivismu! Jak může tento přihloplý a bezargumentu pisici hňup dělat rovnítko mezi anarchismem a fašismem popřípadě nacismem. Je to rozdíl a je to dost velký rozdíl, zatímco jedni si přejí pouze "bílou zemi" těm druhým je jedno jestli je člověk bíly, černý nebo třeba modrý a nechápu váš odkaz na politické vězně.. Pokud jste chtěl psát o bolševicích, tak se vám omlouvám ale neserte se do věcí o kterých jak je vidno z vašeho článku víte úplné ho*no. Primitiv jste vy. Takovýhle názor může mít člověk, který je politicky naprosto neznalý.:-©:-©

0 0
možnosti

alex

14. 11. 2007 12:59
Re: autor je blb...

ahaha  a to píše člověk s nickem skinhead (ať už levicový nebo pravicový), jejichž jedinou zálibou je se vožrat a dělat bordel, což anarchismus vlastně je. takže od sharpa slyšet nadávat do primitivů je hodně úsměvné. nevim co je za rozdíl jestli jedni chtějí bílou zemi a druzí rudou popřípadě hořící. antifa=anarchisti,komunisti,feťáci. takže pryč s nima stejně jako s nacismem :-©

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

13. 11. 2007 16:07
Prokope

rozdíl mezi neonacisty a anarchisty nedávno definoval jistý člověk touto otázkou: "koho byste si nepřáli potkat na ulici? Skupinu řádících neonacistů, nebo skupinu řádících anarchistů?"

0 0
možnosti

a nebo tak

13. 11. 2007 20:30
Re: Prokope

pokud mi nejake hovado rozbije dlazebni kostkou auto, je me zcela uplne jedno, jestli je dotycny vyholena palice, nebo zfetovany dredar ... pro me je to proste hovado, ktere me zpusobilo skodu. a pro me osobne je zcela a naprosto jedno, jake uslechtile myslenky a cile takove hovado vedly k tomu, aby vzal dlazebni kostku a hazel s ni po ulici ...

0 0
možnosti

modrý pohůnek.

13. 11. 2007 12:44
odpočinˇ si.

Hele Hurvínek, dej si na čelo studené obklady a odpočinˇ si. Uděláš nejlíp.

0 0
možnosti
G

grandaunt

13. 11. 2007 10:41
Částečný souhlas

Souhlasím, že zde není rozdíl, pokud jde o důsledky. Pokud anarchisté zapalují auta a rabují výlohy, pak  majitele auta či obchodu nezajímá ideologie, ale škody.

Souhlasím, že ideje komunismu - nucené rovnostářství, které k žádné rovnosti nevede - jsou zločinné od počátku. Anarchisty bych od komunistů oddělil, ti se snaží o rozvrat jakéhokoli systému a komunisty taky nemají rádi.

Na tom omlouvání z hlediska jakéhosi romanitckého mladického idealismu ale něco málo je. Často bývá citován proslulý Churchillův výrok - kdo není levíčákem do třicítky, nemá srdce, kdo zůstal levičákem po třicítce, nemá rozum. Fakt je, že spousta těch, co v 60.-70. letech zapalovali auta (v lepším případě), skončili jako manažeři, ministři apod. Idealismus se dá vyléčit i v závislosti na věku. Zatímco kdo je náckem ve dvaceti, je jím většinou i v padesáti.

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

13. 11. 2007 10:20
Pořádek na silnicích a ulicích

Sdělovací prostředky si rády stěžují na nedůslednost práce policie při zajišťování pořádku a bezpečnosti na ulicích (potírání zločinnosti) a silnicích (dodržování dopr. předpisů). A tady se za jedno odpoledne utratí 15 policejních mil. kvůli nějakým debilům. Prosím. Jsem ochoten připustit, že i na to si policii platíme. Jestli ale ti debilové oznámí, že si dají odvetu, poslal bych na ně (samozřejmě v mezích zákona) co nejbrutálnější zásahovou jednotku, jízdní policii apod. Inspiroval bych se klidně M. Thatcherovou a jejími zásahy proti podobné lůze v anglii. A blbeček typu Komorouse? Toho bych při tom zásahu hodil jízdní policii pod kopyta koní.

Až někdo bude mít zas nějakou nemoc léčitelnou za dlouhé peníze, ať se s důvěrou obrátí na ty extrémistické pitomce, kteří umí státní peníze rozhazovat ještě lépe než socialisti.

0 0
možnosti

P.Bělobrádek

13. 11. 2007 10:09
souhlas

karmujiR^

0 0
možnosti