Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

weneto

13. 10. 2008 14:54
Dobré žvásty

Byl bych rád kdyby autor vysvětlil pravdivost Kubiceho zprávy - nemyslím si o našich orgánech nic optimistického, ale obávám se že toho nebude schopen když tak nečiní ani ministr vnitra za ODS po dvou letech ve funkci

0 0
možnosti

matkoslav1

13. 10. 2008 12:49
absolutní hlouposti

Můžu se zeptat, kde se hroutí jaký SOCIALISTICKÝ BANKOVNÍ SYSTÉM? A když už jsme u toho, nechápu, jaký význam by měla česká účast na setkání týkajícím se úvěrové krize, když neexistuje žádná česká banka a tudíž je bankovní systém český závislý na výsledcích zahraničních bank. A když už tak hájit své s americkým radarem - proč tedy utrácíme tolik peněz Francouzů, Němců a Angličanů a neřekneme jim ne, hm? ;-)

0 0
možnosti
MU

mazlikuzlik

13. 10. 2008 13:00
Re: absolutní hlouposti

Protože rádi bereme, ale neradi dáváme. V.Klaus načrtnul graf výhodnosti vstupu do EU z hlediska čerpání financí a ukázal na brzkou nevýhodnost. A já si myslím, že se tu zcela ztrácí význam a smysl, který dle mého měl být v tom, že nejprve bude pomoženo nám, abychom pak mohli pomáhat těm druhým.

Jenže tato část programu EU se zřejmě zredukovala na pouhý příliv peněz, který buď neumíme využít a nebo utratíme za hovadiny. Čili ono nepochopení je v tom, že to není dojná kráva na přilepšenou, ale investice k dalšímu rozvoji a záleží na nás, jak s ní naložíme.

0 0
možnosti
K

kion1

13. 10. 2008 12:43
Volič Národní strany

Karma:-)R^[>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.