Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
CAS

cara al sol

2. 2. 2009 22:41
Ode zdi ke zdi

Už dlouho tvrdím, že za nástup extremistických hnutí mohou mainstreamoví politici a média. Kdy už konečně někdo z politiků velkých stran povstane a řekne: Tady je Maďarsko, Slovensko, Česká republika apod., platí zde naše zákony a nikdo nám nebude předhazovat, že jsou u nás diskriminovány menšiny. My si uděláme pořádek po svém a vy si zameťte před vlastním prahem. A hned jako druhý krok politika nulové tolerance pouliční kriminality  a plné zaměstnanosti - práce je všude dost, nezaměstnaní mohou třeba 4 hodiny denně čistit město od vandalských útoků sprejerů. A až ho vyčistí, stavět hladovou zeď, to je fuk.

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

2. 2. 2009 17:33
Autore, díky za upřímný a pravdivý článek.

Když je někdo vyhozen z práce proto, že řekl „nesporný fakt“, pak v takové zemi nevládne demokracie, ale fašistoidní diktatura politické korektnosti. Politická korektnost je vedle fašismu a komunismu další metlou lidstva. Musíme ji likvidovat všemi možnými prostředky.

2. „ obrovské množství přepadení, která páchá v drtivé většině rómská mládež“, proč se lidi neozbrojí a nebrání se ? Jak to vypadá v Maďarsku s možností získat zbrojní pas ? Byla by policie schopná (ochotná) vyřešit případ mrtvých lupičů ? Pochybuji.

3. „...jak je asi těm Romům, kteří poctivě pracují a poctivě žijí ..“ Asi mizerně. Čí je to vina ? Kolik jich vůbec je, těch poctivých cikánů ? Autore, píšete „skoro sto procent Rómů tam vedle vysoké kriminality nepracuje a jen zneužívá sociální dávky.“ Takže ty poctivé, po práci toužící cikány asi můžeme spočítat na prstech.

0 0
možnosti
K

kion123

2. 2. 2009 15:13
Hlupáku

Ty mně takyRv

0 0
možnosti
OF

Dezo-Conka

2. 2. 2009 13:31
No nevím,kdo tady je parazit

Já,pracující Rom,neby vy,státní úředníci

?;-D

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

2. 2. 2009 14:03
Re: No nevím,kdo tady je parazit

No tak se nevybavuj, a  popadni krumpáč !

0 0
možnosti
MB

brlayz

2. 2. 2009 12:09
Uherské Hradiště

Situaci Romů v Uherském Hradišti jsem nezkoumal, takže určitě neznám přesné poměry, ale podle toho co vidím, tak většina z nich pracuje. V parku se nepovalují cikáni, ale bílí pankáči či jiná havěť. Romové pracují často v technických službách, kde si celkem dobře "zarobí". Zkrátka, až na vyjímky bych řekl, že většina Uh. Hradišťských romů pracuje. Pokud tohle čte nějaký student-sociolog, doporučoval bych to prozkoumat na diplomku - proč tomu tak je, jak se o to zasloužilo město a jestli to nějak souvisí s tím, že UH je jedno z nejlepších míst k žití v ČR (faktory jsou kultura, dostupnost sportovišť, doprava, atd.)

0 0
možnosti
K

Kalenka

2. 2. 2009 12:46
Re: Uherské Hradiště

Důvod je ten, že v Hradišti je málo cikánů obecně. Nějaké džamilino ghetto je tuším ve Staráku. Státní příspěvky na plození působí ale i tady, takže časem obohaceni neuniknete.

0 0
možnosti
_VS

_Das Verschwundene Sudetenland

2. 2. 2009 11:58
češi také vyháněli 3 mil sud. němců v nějakých uniformách

a nikdo se z vrahů, násilníků za ně nestyděl.

0 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x
Ročník 1978.

Oblíbení blogeři: pánové R. J. Hřebíček, Binko a Kremlík.

Právě čtu István Bibó, Breviárium.