Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý den, paní Simono. Zatímco na zámku Jaroměřice nad Rokytnou jsem nikdy nebyl (vždy se mi podařilo jej dost ?záhadně? minout!!), tak na zámku v Náměšti nad Oslavou a zejména v jeho parku, poskytujícího v létě pod hustými korunami starých stromů hluboký stín, jsem byl nepočítaně mockrát. Ovšem tamní zámeckou pohodu a klid dokázalo často vyrušit "řvaní" pávů, kterých obývalo tamní zahradu početné hejno. Děkuji vám Simono za fotovýlet. A jinak jsem si všiml, že v záhlaví blogu máte stále svoje modré kachličky. Mějte se hezky, zdraví Petr

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, bohužel jsem tam žádné pávy nepotkala, takže nevím, jestli tam momentálně vůbec jsou. Je pravdou, že pod těmi vysokými stromy to bylo i v tomto vedru docela příjemné a profukoval tam vítr. Jsem ráda, že vás moje fotovýlety baví, díky za přízeň Ano, kachličky jsou z Portugalska (mám dojem, že z Porta) a dobré záhlaví se hledá kupodivu docela těžko, takže jsou tam stále. Ale třeba vymyslím už něco nového, ale nic neslibuju Hezký den!

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 468x
Baví mě psát. Ráda bych zkusila, zda mé texty budou někoho zajímat. Jednoduše, jestli to bude někdo číst. Jaké asi budou? Rozmanité, zábavné, k zamyšlení a snad s pozitivní odezvou od vás čtenárů...doufám :-))

Seznam rubrik