Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JD

Holedná je pěkná! Nejlepší je přes týden, brzy ráno!

0 0
možnosti
TT

No jo, dyť to říkám: kdo by neměl rád Holednou. Nicméně jenom jeden postřeh k těm daňkům: ti jsou na našem území nepůvodní, byli, jak jinak, dovezeni za účelem lovu, a je jenom klika, že působí mnohem menší škody než třeba kamzíci v Tatrách.

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, Simono. Skutečnost, že často navštěvujete okolí Brna, má nějaký důvod? Pokud si vzpomínám, tak vyplazené a domalované jazýčky (ovšem ne tak velké) měly kočky na kočičí lahůdky - ovšem jiné značky, než je Whiskas. Za fotovýlet do obory Holedná vám děkuji, nikdy jsem tam vážně nebyl. Zdraví Petr a docela jste mě potěšila, že si natáčíte pro případ potřeby v zimě pro zlepšení nálady - letní videa.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, bydlím momentálně kousek od Brna, takže se tam občas vyskytuju Ano, kočičí jazýčky znám a mám je ráda, ale mě se stále vynořuje obraz jelena nebo daňka, který takhle vyplazoval jazyk, ale třeba si to pletu s pejskem z reklamy jednoho velice známého nápoje. Opravdu nevím. Hezký den

1 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 479x
Baví mě psát. Ráda bych zkusila, zda mé texty budou někoho zajímat. Jednoduše, jestli to bude někdo číst. Jaké asi budou? Rozmanité, zábavné, k zamyšlení a snad s pozitivní odezvou od vás čtenárů...doufám :-))

Seznam rubrik