I zadarmo toho můžete dostat hodně

V dnešní době toho člověk zadarmo moc nedostane. Za všechno se platí. Navíc je to všechno každým rokem stále dražší a dražší.

Tento názor slyšíme často a většina z nás si to určitě i myslí, ale ne vždy to tak musí být. Když pominu, že sluníčko a měsíc na nás pořád svítí zcela bez nároku na jakoukoliv odměnu, odhlédnu od skutečnosti, že zdarma mohu chytnout třeba chřipku, tak občas mám to štěstí, že narazím na událost, která mě nadchne a navíc se pořádá bez nutnosti cokoliv zaplatit, stačí přijít.

Před nějakou dobou jsem díky rozhovoru v televizi zjistila, že se připravuje výstava hyperrealistické malby. Realizmus jsem vždy obdivovala a tak bylo jasné, že se tam chci podívat. A nebyla jsem zklamána, právě naopak. Proto bych ráda na tuto výstavu všechny milovníky tohoto uměleckého odvětví upozornila. A  rozhodně nejen proto, že byla zadarmo, ale hlavně proto, že mi tvorba těchto umělců připadá opravdu fascinující. Jednalo se o výstavu fotorealistických umělců Jana Mikulky a izraelsko-amerického malíře Yigala Ozeriho, která se koná v Galerii na Smetanově nábř. 4, Praha.

V tyto dny jde návštevu galerie spojit s procházkou sluncem zalitou Prahou s uměleckým zážitkem jak se patří. Obrazy jsou k zhlédnutí ještě do 3. 5. 2019.

Fotorealistický obraz - Jan Mikulka
Fotorealistický obraz - Jan Mikulka
Fotorealistický obraz - Jan Mikulka
Fotorealistický obraz - Yigal Ozeri
Fotorealistický obraz - Yigal Ozeri
Fotorealistický obraz - Yigal Ozeri

 

Autor: Simona Procklová | pátek 19.4.2019 18:40 | karma článku: 11,40 | přečteno: 446x
  • Další články autora

Simona Procklová

Segovia

15.1.2024 v 13:40 | Karma: 6,85

Simona Procklová

Valladolid

12.1.2024 v 10:40 | Karma: 9,20

Simona Procklová

Hrad Boskovice

12.8.2023 v 10:32 | Karma: 14,66