Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

Kdo by neměl rád Holednou.

0 0
možnosti
Foto

Roztomilé miminko, jakpak vypadá dneska?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý den, pokud se mi poštěstí, tak ráda přidám aktuální foto Hezký den

1 0
možnosti
Foto

Zvěřinu mám také rád na talíři, paní Simono a setkání v lese s divočákem jsem se spíše obával, a proto jsem se podle doporučení snažil dělat hluk (jinými slovy dát o sobě vědět, třeba tlučením holí do pařezů). Jak jsem si všiml, jste Simono podle profilového fota pravděpodobně "velkou milovnicí koček". Také já jsem od dětství vyrůstal s kočkami /i kocoury/ a dodnes mám tato zvířátka v oblibě, ačkoliv už doma žádné nemám. Naposledy v roce 1998, kdy jsem ještě bydlel v rodinném domku. A to už je minulost. Ve vámi uvedené oboře jsem nikdy nebyl, ačkoliv jsem z Brna. Zdravím a děkuji za fotovýlet.

1 0
možnosti
Foto

Dobrý den, z osobního setkání mám taky velký respekt. Když v lese vidím nějaké stopy po divočákovi, tak hodně koukám kolem sebe, abych je pokud možno viděla co nejdříve a mohla pomalu místo opustit. Matka chránící mláďata může být velice nebezpečná, ale setkání takhle z bezpečné vzdálenosti bylo moc hezké. Mám ráda zvířata obecně a pochopitelně moje kočka je pro mě ta nejkrásnější a nejúžasnější na světě, tak asi jak to vnímá každý majitel nějakého zvířecího mazlíčka A když jsem si zakládala blog, tak fotka s ní byla zrovna aktuální a navíc docela použitelná Jinak se snažím trochu pomáhat i útulkům, tím, že pro kočky příležitostně šiju pelíšky z vyřazeného povlečení. Kočkám nevadí, že materiál není úplně nový a vidět jak dokáží ocenit i mou nedokonalou práci je pro mě velká odměna. Zdravím Vás do Brna. Kdyby jste náhodou hledal znovu kočičího parťáka, tak tam máte skvělý útulek Opuštěné kočičí tlapky, kde by jste určitě našel

1 0
možnosti
VF

Manžel tam s našimi kluky byl, teď poradím vnučkám, aby tam vyslaly své manžele i s mými pravnoučky.

1 0
možnosti
Foto

Pěkný fotoblog.

Mám rád zvěřinu: jeleni guláš, zaječí i divočáka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 479x
Baví mě psát. Ráda bych zkusila, zda mé texty budou někoho zajímat. Jednoduše, jestli to bude někdo číst. Jaké asi budou? Rozmanité, zábavné, k zamyšlení a snad s pozitivní odezvou od vás čtenárů...doufám :-))

Seznam rubrik