Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

V Japonsku na tomto principu funguje hostina šabu-šabu. Do hrnce s vroucí vodou hosté pomocí hůlek sami ponořují zeleninu, houby a tenké plátky masa. Aby se ingredience snáz uvařily, pohybují vařícími se dobrotami ze strany na stranu a podle zvuku, který to vydává, se jmenuje i celá procedura. Nesolí se, každý má k dispozici jen malou mističku s rybí omáčkou. Na závěr se vývar, který jste si sami připravili, rozlévá do misek jako polévka. Rozhodně to bylo nezapomenutelné. :-)

0 0
možnosti
IH

Zajímavé... jediná chyba je, že to čtu ,majíc střevní chřipku, takže vivat suchý včerejší rohlík. Jinak můj syn, který jezdí často do Hongkongu, nedá na tyhke hrnce dopustit. A ljedl je prý od nejdražších restaurací až po ty pro Evropana trochu rizikové.

1 0
možnosti
KF

R^ jak jde o baštu, zkusím všechno, a kde mohu sedět, klábosit a dělat si žvanec jak já chci a nenutit ostatním své chutě, tam jsem nejradši. 

Mám ráda jak vaření, tak smažení (tam je ale riziko popálenin) a oblíbila jsem si i grilování na lávovém kameni, časem jsem jich nashromáždila několik, takže není problém dělat mimo všech myslitelných druhů mas i zeleninu, ryby, nebo sýry na grilovacím alobalu a samozřejmě i pečivo. Vše je bez tuku, takže také zdravější, trochu to kořením sama, ale dochucuje si každý sám ;-)

2 0
možnosti