Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

LudekP

15. 8. 2008 16:30
Odstraňte tento článek - je proti Kodexu bloggera

Tento článek není v souladu s pravidly Kodexu bloggera - píše o jiném bloggerovi a kritizuje jej. Žádám o odstranění toho článku !!!

Jiný blogger může psát o jiných bloggerech, které jsou zároveń osobami veřejně a politicky činnými, protože o nich nelze nepsat, když jsou veřejně činné, že. Politik si toto dovolit nemůže-na veřejném blogu - to si může dělat na stránkách své domovské politické strany.

Spousta politiků si udělala z veřejných blogů politickou agitku a permanentní předvolební kampaň. K tomu jim mají sloužit jejich vlastní weby.

0 0
možnosti
TT

tolan

14. 8. 2008 20:35
Pan Prikryl podělal zejména bytové družstevnictví

o jeho dalších aktivitách nemluvě.

Jako správný příslušník vedoucí smečky vyvolenců ČSSd se na blog vyblinká a diskuzi už nesleduje. Od toho tu je náčelník Lidových Milicí Lidového Domu   P.Farský. Role jsou jednou provždy rozdány, můžete se přesvědčit na ostatních článcích (ne)oslavujících vůdce ČSSd

0 0
možnosti
PP

Pavlev

14. 8. 2008 15:10
Místo nechutných výpadů

na pana Polaneckého by spíše stálo za to se zamyslet (nebál bych se říct až psychoanalyticky) nad tím, co dělá články p. Polaneckého tak úspěšnými. Na jakou strunu lidské povahy brnká? Nechceme takové věci slyšet jaksi obecně (ať už v modrém nebo oranžovém provedení)? Proč takové věci chceme slyšet? Atd.

0 0
možnosti
IK

jjumbik

14. 8. 2008 13:13
proboha, pane Přikryle,

Tolik hrubek snad ani není možné v jednom článku vyprodukovat. Chápu, že blog nemá být literárním skovstem, ale takto prznit češtinu může snad jen nevzdělanec. Nepíšete snad také blogy panu Paroubkovi, ten má taky takovou statistiku!

(a to nejsem zaujatý, jako příklad věta z jeho blogu: "

Dávno vím, že média byť třebas jen na čas, jsou schopny zmanipulovat veřejnost jedním směrem. Ale myslím si, že snad není možné, aby z jedné manipulace přešli do přímého opaku a ještě jim to vyšlo. Už asi 14 dní média, naposledy dnes Martin Komárek začínají vytvářet dojem, jakoby nezákonné trestní stíhání paní Jourové či paní Schwarzové zavinil Paroubek, tím, že začal hovořit o šibalech. Kam až půjdou ve své neférovosti?")

  

 

0 0
možnosti
TJ

vioš

14. 8. 2008 11:59
pravicový odborář volící ODS :-D

No,  pěkné shrnutí. R^  Ruda bude agitovat dál do nekonečna, ten nás všechny přežije. ;-D 

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

14. 8. 2008 11:50
Ještě dodatek

Pane Přikryle, argumentovat vyjádřením poslance Zaorálka v jeho osobním blogu, který byl navíc napsán až pět hodin po článku mém... nevím, nevím, ale to je hodně laciné, že?

0 0
možnosti
MK

wopi

14. 8. 2008 11:36
doporučuji

doučování češtiny Rv

0 0
možnosti
LH

ant.

14. 8. 2008 10:42
...i Vy asociální šibale...!!!

....je mi jasné, že je pro někoho dost těžké pochopit smysl psaného textu - pro Vás to platí na 100%. Pokud se "sexymozekvtěledvacetiletéhohrocha" vyjadřuje ke každému tématu, vyskakuje z každé otevřené konzervy a k tématu Gruzie cudně mlčí, tak je zřejmě "něco shnilého ve státě asociálnědemokratickém"...8-o:-©Rv

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

14. 8. 2008 10:35
Pane Přikryle,

zřejmě se naplňuje tlak ČSSD na to, aby se v médiích, tedy i na soukromích blozích neobjevovaly žádné informace, které by stavěly ČSSD do pravého světla.

Nejsem žádný tribun lidu, jsem zcela řadový občan tohoto státu, který nikdy nebyl v žádné politické straně. Pokud mám antipatii k většině socialistických politiků, tak je to způsobeno tím co konají a co říkají. Žádný blogger nikdy nemůže být objektivní a to už jen z toho prostého důvodu že vyjadřuje SVŮJ osobní názor, takže blog bude vždy subjektivní. Váš předseda se rád vyjadřuje ke všemu, bez ohledu na to, kde se právě nachází, rád svolává tiskovky bez ohledu na to, jaký je právě den či denní doba. Proto je jeho mlčení víc než výmluvné.

Poslanec Paroubek se ironizuje sám, k tomu ničí pomoc nepotřebuje. Chcete snad popřít jeho výrok, že si po vyhraných volbách na média posvítí? Ale já zapomněl, že právě vy jste byl ve funkci šéfa Úřadu vlády, když se z něj telefonovalo a psalo z kvůli pořadu "Bez obalu" nebo kvůli Štěpánu Marešovi.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

14. 8. 2008 10:45
Re: Pane Přikryle,

Psát o panu Altnerovi jako o pošetilém starci je poněkud trapné, nemyslíte? Pan Altner měl uzavřenou platnou smlouvu a je zcela jedno, zda svého úspěchu u soudu dosáhl pouze svým vlastním umem nebo zda navázal na práci někoho jiného. ČSSD měla dávno zaplatit a byl by klid. Jen svou vlastní liknavostí se dostala do stádia, kdy v souladu s uzavřenou smlouvou požaduje pan Altner astronomické částky. Ale já opět zapomněl, u vás (ČSSD) se přeci dluhy neplatí (a smlouvy se nedodržují).

Neustálé socialistické nářky na to, jak musí být vše vyvážené, i za cenu založení vlastního časopisu, ktetrý bude napravovat křivdu v podobě pravicovosti novinářů jsou směšné. Myslím, že nikomu nemohly uniknout kampaně ČSSD, a tak si myslím, že můj "věštecký odhad", jak bude vaše stranická časopisová agitka vypadat není daleko od pravdy.

Mimochodem, zřejmě ležím hluboko v žaludku ČSSD, že jsem se stal námětem článku jejího funkcionáře.

Nebo že by trefa do černého a kejhání potrefených hus?

0 0
možnosti

vodní želva

14. 8. 2008 10:04
To jste tomu dal,

Rudolfovi se splnil dávný sen, už ho berou vážně i politici. Jenom jedna poznámka, nevyčítal bych panu Přikrylovi, že píše o jiném blogerovi, sice to je v rozporu s kodexem, ale ostatní blogeři to dělají ve značné míře taky (Rudolfa nevyjímaje). Vyčítám panu Přikrylovi, že vůbec něco takovéhoto byl schopen vyplodit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik