Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Sociální bydlení je jen dotací ghett za peníze všech. Zrovna v dnešní době všeobecného předlužení Evropy a jejího ekonomického úpadku se tyto experimenty stále více jeví jen jako odstrašující obscénnost socialistické Evropy v krachu či před ním. Vytahovat ještě jako příklad západ Evropy, kde se sociální bydlení stalo jen výkladní skříní multikulturního Černobylu a předobrazem její multikultruně-etnické primitivizace je směšné (stačí připomenout Francii 2005, Británii ani ne rok před LOH, Švédsko loni).

1 0
možnosti
RP

Celý ten problém je v tom, že se stát montuje do věcí, které si má každý zařídit sám ;-D Jak přesně říkáte, sociální inženýrství je lákavé a nechat věci být a nešťourat se v tom, pokud to není nezbytné, dokáže jen silný člověk :-)

3 0
možnosti
PK

V mnoha situacích se problém tzv. vystříbří, v tom souhlas, ale tady už jsme asi dlouho za hranou. Už jsem tady psal, že nemohu být žádný "rasista" neboť část rodiny v USA tvoří Negroes i Latinos, ale u Romů si nejsem jist, že podstatné zpřísnění povede např. ke snížení natality a tím i problémů.

0 0
možnosti
PK

Ta ubytovna ve Varnsdorfu nebyl hotel, ale ubytovna bývalého národníhopodniku Elite (punčochárny). Tam bydleli většinou mladí, než si pořídili nebo obdrželi vlastní bydlení. Žádní Romové tam nikdy nebyli. Bohužel jestliže otevřete hranice a navíc nepočítáte s důsledky vysoké natality tohoto etnika, tak krátkodobější řešení v rámci demokracie a kapitalismu (není pracovní povinnost, není dostatek práce atd.) neexistuje.

2 0
možnosti