Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

Kozel_

28. 6. 2011 22:53
Všiml jsem si, že ředitelé bývají dle politické reprezentace

Pokud v kraji vládne sociální demokracie, je tu jakási tendence, že řediteli se stávají její členové nebo sympatizanti. Podobně u jiných stran. U základních škol zas nejde o vedení kraje, ale spíš o zastupitelstvo obce nebo města.

Jinak pan poslanec by neměl vyjadřovat své trpké pocity. Jako politik má jednat, v mezích svých pravomocí. Mimo své pravomoci se vyjadřovat nemá. Je to nešvar téhle společnosti, že každý mluví do všeho. Nejhorší to je, když dotyčný má informace z druhé ruky. Tj. sám není ani politik v místě, ani postižený kantor na té škole. Ale z jakéhosi důvodu tu je ta potřeba se k tomu stejně vyjádřit.

Mluvit by měli lidé, kteří jsou tím nějak zasaženi nebo za oblast nějak zodpovědni. Případně i občané, kteří tam žijí, zejména rodiče dětí. Ti se mají ozvat, ti mají tlačit na místní politiky. Případně lze se obrátit i na ministerstvo, pokud něco není v pořádku.

Demokracie není o tom, že každý do všeho strká nos a vyjadřuje se.

0 0
možnosti
R

raks

28. 6. 2011 23:29
Re: Všiml jsem si, že ředitelé bývají dle politické reprezentace

jako vždy významní pražáci vědí nejlépe, jak je to s gymnaziem, kde se má v Horní Dolní postavit most přes potok,

kde se bude vysazovat jaký typ lesa. Inu centrální orgány,  ministerstva a další stovky neproduktivních ústavů, které tři dny vymýšlí způsob, jak se čtvrtý den zviditelní a v pátek už jedou na chalupy, musí přidat svá slova špičkově placených odborníků. Pražákům je všude hej, ti nikde nezablouděj:-/

0 0
možnosti