Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Richelieu

6. 11. 2007 15:50
Dalík je s opolem hluboce přesvědčen, že jste pane Přikryle kriminálníci!!

Je to asi rok, co čt uvedla dokument Cesta k moci, kde Marek Dalík prohlásil, že je spolu s Mirkem Topolánkem hluboce přesvědčen, že jste kriminálníci. Myslel tím zřejmě lidi jako jste Vy a různé špičky Soc.dem. Novinářovi Kmentovi v onom poěvstném rozhovoru řekl, že vás chce zavírat, poněvadž patříte do kriminálu.(Y)

Já osobně Vám pane Přikryle nevěřím.

0 0
možnosti

Zkouška

6. 11. 2007 2:35
Přikryl od slova přikrýt, pane "Dalíku" CSSD?

Pan Dalík o vás v pořadu Cesta k moci řekl, že vás chce spolu s M.Topolánkem zavírat. Vy jste to samé co Dalík znamená pro Topolánka. Hlavně, že jste měl plnou hubu keců, že Dalík a Langer mají špínu za nechtama. Kdo se to motal kolem Budvaru, co? Vy a Dalík jste hráli na veřejnost habadůru ohledně té teatrálie, že by jste mohli uzavřít opoziční smlouvu II. To se dělo na konci minulého roku. Kmenta vás odhalil, pane Přikryle. Investigativci vás mají dobře přečteného, ačkoliv nejste tak známý "uklízeč" jako Dalík. Váš článek se musí jevit směšně pro lidi, co vás znají. Jste banda lumpů, kteří ovládají státní zastupitelství.;-O;-O;-O

0 0
možnosti

Zkouška

6. 11. 2007 2:28
Zkouška

;-O

0 0
možnosti

Anonymní přispěvatel

6. 11. 2007 0:18
Nadpis příspěvku

autor clanku je darebak, ale je dobre, ze mezi socialistama je nekdo, kdo konecne zna zakony tykajici se BIS, protoze v dobe socialisticke vlady z ni meli sluzku ublizujici komu oni chteli. a nebylo tech pripadu malo. prikryl tehdy nastrkal listopadove mlaticky vsude po uradu vlady. a dneska, zlodej, vola chytte zlodeje.

0 0
možnosti

nukleární energetik

5. 11. 2007 22:39
článek je p..čovina

jen ať to BIS pořádně prošetří, Vesecká má pravdu. Tak demagogicky zpracovanou reportáž  jak vytvořil p. Bártek v  Reportérech jsem ještě neviděl. Možná by si měli posvítit na majetkové poměry některých novinářů a jejich pr agentur, zda majetek, kterým např. p. Bártek a další disponují, mají  ze svého televizního platu. To by se veřejnost divila. Otázka je jestli únik informací nepochází přímo od BIs, kterou řídí Topolánek, aby odvrátil pozornost od aféry Volvo, to by se nic nezjstilo

0 0
možnosti

Placzek

5. 11. 2007 21:56
Moudří

lidé neurážejí Rakousko--Uhersko, vědí, že to byl spravedlivý státní útvar, ikdyž Čechům pro jejich proslulou vyčúranost nedal autonomii, škoda!!  Prosil bych soudruha autora, aby neurážel slušné lidi a zamyslel se nad špinavostmi prolezlou socdemáckou partají i s tím jejich navztekaným sexy--mozkem.

0 0
možnosti

kámo

5. 11. 2007 21:17
kecy, kecy

Od bývalého donašeče té bývalé všude nalezlé a do všeho čmuchající zní takovýhle článek dost divně.

0 0
možnosti

regulator

5. 11. 2007 20:56
vyborne Marde............

..jasne ze policie je prolezla,nespolehliva,kazdej si chce prividelat atak proda co muze...takovejch je tam asi hodne,jinac by nebylo tolik utajenejch informaci venku..............proto je spravne ze bude vysetrovat a dohlizet BIS.

  prikryle ty kluku fousatej...chapes to ze se policie SAMA NEVYSETRI......chapes to???;-O

0 0
možnosti

Mard

5. 11. 2007 20:32
Tak já vám milej pane důvod řeknu

SZ je dohledová složka nad vyšetřovateli. SZ samo nemá žádné technické prostředky k vyšetřování. A když podřízená složka bude vyšetřovat nadřízenou, tak to dopadna tak, že pak vyšetřovatel půjde za státním zástupcem a řekne, hele hezky to povol, nebo unikne ten záznam telefonního hovoru, co jsme natočili při vyšetřování. Kdo by dohlížel na vyšetřování když by bylo vedeno proti SZ?!? Prostě je to řešitelné tak, že se buď zadá zakázka soukromé firmě, která pak bude moci šetřit SZ (odposlechy, forenze PC, atd.) což je nesmysl, nebo BIS. Jiné řešení nevidím. Nedělejte z nás blbce, aby jste se Paroubkovi zalíbil.

0 0
možnosti