Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dutina

25. 5. 2008 2:50
Mě stačil povolební projev 2006

a Tvůj Jirka se v toto duchu choval do teď.A historie socialistů ?Máte v lidovém domě vylepený plakát o historických událostech od založení , jaksi vám tam chybí jedna položka -rok 1948 ,ono se taky tak dá historie vysvětlovat mladým lidem,jenže když váš předseda si namlouvá komunisty tak to ,že kvůli preferencím nejde na komunistický sjezd  vůbec nic na tom nezmění.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

23. 5. 2008 21:48
Filozof Kohák???

;-D;-D;-D;-D;-D;-D Ten pán má tak "zajímavé" názory, že Vesmírní lidé jsou proti němu skeptici. ;-D

0 0
možnosti
P

Pišišmík

23. 5. 2008 19:53
Soudruh Přikryl

politický turista, od komunistů až do ČSSD, tam zatím zůstává,i když pošilhával i po jiné straně, asi tam má výhodný pašalík, v jednom bytovém družstvu se ho promptně zbavili, do dalšího vlezl, o několik se postaral, pak docupital na MMR a následně do úřadu vlády, velký obdivovatel Paroubkových košilí a řiť.olezec za příslušný obolus, doporučuji místo psaní sháněz nějakou pořádnou urologickou kliniku a pro Hulínského a Slezáka sombréra a dva valachy(Y)

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 5. 2008 18:03
Aby bylo všem jasno

Tak jako by nebylo samostatného Československa bez Velké říjnové socialistické revoluce, tak by nikdy nemohl vzniknout sociální stát v západní Evropě. Bez VŘSR a komunistů by si buržousti udělali ze sociální demokracie tak akorát hadr na vytírání podlahy. Tak jako za WWI.

Padni komu padni. Každému co jeho jest.

0 0
možnosti
B

BobSenklár

23. 5. 2008 20:31
Re: Aby bylo všem jasno

Skvělý názor. O vznik republiky se především zasloužil Masaryk, pokud to nevíte, Beneš, Kramář, Šámal, v roce 1916 vznikla ČS národní rada, v lednu 1917 vyhlásily státy dohody osvobzení Čechů a Slováků, dále důsledek VŘSR byl jen ten, že po Br-Lit.míru si Německo rozvázalo ruce, tím pádem se válka prodloužila, pak se zbolševizovala část sociální demokracie po vzoru bolševiků z Moskvy a stala se filiálkou Kominterny. Howgh!!!!(Y)

0 0
možnosti
RR

rezjir

23. 5. 2008 16:01
Jak řešili komunisti nedostatek mléka

Tak na příklad předpokládejme, že by pracující v kapitalistické společnosti chtěli zvětšit spotřebu mléka a másla pro svoje děti. Jak bude působit zákon Hodnoty? Stoupne-li poptávka po mléku a máslu zvýší se automaticky jejich cena a pracující nemohou zvět­šit spotřebu pro své děti. Jestliže chceme za socialismu zvětšit spotřebu másla a mléka pro děti,tak nejprve více másla a mléka vyrobíme a pak bud snížíme ce­ny tohoto zboží,nebo zvýšíme mzdy -vědomě využíváme zákona hodnoty.“ (Červinka, 1950)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

23. 5. 2008 15:52
komouši by sice nošení kabátů nařídili,

ale nebyly by jako nedostatkové zboží vůbec k sehnání (jen v Tuzexu :-)) :-)

0 0
možnosti
T

Tausret

23. 5. 2008 15:31
Vážený příteli,

komunisté by to řešili úplně jinak. Těm, kteří si mohou dovolit kabáty dva či více, by je v rámci sociální spravedlnosti znárodnili a pravděpodobně by je ještě veřejně zostudili nebo dokonce žalovali;-D

0 0
možnosti
JS

DeWalt

23. 5. 2008 15:30
Výstižné

zasloužený bod.

0 0
možnosti
LD

strycek_Pompo

23. 5. 2008 15:09
Příteli,

to Paroubek dělá vše pro to, aby rozdíl mezi KSČM a ČSSD nebyl poznat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik