Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nejsem si zcela jist, že omezení doby vystoupení poslance, je to, co přinese rozkvět naší společnosti.

0 0
možnosti
Foto

Parlament je vlastně žvanírna to řekl už V. I. Lenin ve své díle Stát a revoluce a navíc dodal, že je třeba jej zrušit. K tomu hnutí ANO zatím nedospělo. Kde tuto myšlenku bývalý prominentní komunista a agent Stb  Babiš vzal?

1 4
možnosti
Foto

Také jste dostal pane Štěrbo koblížek ?

0 0
možnosti
MH

Náš společný veřejný dluh nyní roste rychlostí 3.393.- Kč za vteřinu.

Viz:      http://www.verejnydluh.cz/

Každou minutu tedy roste o  203.580.- Kč.

Každou hodinu tedy roste o  12.214.000.- Kč.

Každý den tedy roste o  293 milionů.

A poslanci žvaní a žvaní a žvaní , a říkají tomu odborně "obstrukce" jednání. Ve skutečnosti jde o obstrukce tohoto státu. To musí skončit. Neměl by to být problém, například jak je popsáno v tomto blogu. Jenže kdo? kde? a kdy? to prosadí??? Pokud se to nepodaří v blízké době hnutí ANO, tj. jediná trochu reálná možnost, pak se nabízí přejmenovat Václavské náměstí na Majdan, a postupovat přesně podle vzoru.

4 0
možnosti
Foto

Návrh ANO by znamenal, že by se omezily kritické projevy vůči Babišovi, zatímco oni, z pozice ministrů, například, mohli mluvit do nekonečna. Omezení by se nemělo týkat předsedů stran a předsedů poslaneckých klubů. Navíc faktické poznámky jsou důležité z hlediska aktuální reakce na problém.

Parlament je diskuze, nikoliv řízená porada.

1 1
možnosti
MH

No jistě, diskuze. Ale k čemu vede dvacet let trvající dosavadním způsobem  řízená - neřízená diskuze zhusta o ničem, vidíme na stavu státu.

3 1
možnosti
PV

Jednoznačně karma. Z přednášených příspěvků v parlamentu se člověku občas zvedne dekl. Mlácení prázdné slámy je ještě slušný výraz. Možná by nebylo marné do čela vyvěsit heslo: Nemáte-li k probíranému tématu co říci, mlčte. Akorát tohle už by fakt byl útok na demokracii.

4 1
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik