Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

8. 5. 2008 9:53
Že by zase nějaký experiment ODS

Pokud vím, ODS vždy něco spustí nemaje to pořádně připravené - nemaje vůbec nic připravené. Trh bez přívlastků vše srovná.

0 0
možnosti
TT

tolan

5. 5. 2008 21:31
Soudruhu Přibyle, zrovna Vy,který odešel za karierou

Mnozí z nás si dobře vzpomínají, na Vaše funkcionaření ve vysokých funkcích bytového družstevnictví, odkud jste musel pro neschopnost odejít. Takže jste přeskočil do ČSSd a tam se opět šplhal vzhůru. To už jste ovšem o bytovou problematiku ztratil zájem. Nyní chcete co?? Vždyť za Vámi vždy zůstala spoušť ! !

0 0
možnosti
DK

Bertiik

5. 5. 2008 18:42
Tak kritika to byla pěkná...

Předpokládám, že návrh řešení nebude sdělen, aby ho ODS náhodou neukradla a nezneužila jeho uskutečněním.

Nebo snad nějaký ještě přijde?

0 0
možnosti
TM

falknovsky

5. 5. 2008 17:53
Přikryl

Autorem  blogu je člověk, který v době předlistopadové byl předsedou  jednoho z největších  bytových družstev  v tendejším severočeském kraji, jednoho  bytového družstva v Litoměřice. Je evidentní, že byl nomenklaturním kádrem, po revolu se stal soc. demokratem a docel a úspěšne se vetřel do Paroubkovy přízně. nyní  hodlá rozdávat svá socanskokomunistická moudra..

0 0
možnosti
TL

lycka.tomas

5. 5. 2008 15:17
No...

Staří lidé se rozežrali za komunistů a tak to chtějí doklepat do hrobu. Nevím, proč si pořad staří stěžují. Když  nemají na nájem, tak ať se odstěhuji do menších bytů.

A my mladí? My můžeme jenom snít o době, kdy všichni dostali všechno zadarmo a vzít si tak max. hypotéku.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 5. 2008 15:25
Re: No...

ani za komunistů nebylo vše zadarmo, vše se řídilo "veřejným zájmem" a "potřebami národního hospodářství". Jak by se Vám líbilo dostat po škole umístěnku do firmy bez možnosti si vybrat (r. 1971)? 8-o

Není vše tak růžové, jak to na první pohled vypadá.

0 0
možnosti
IH

misaviki

5. 5. 2008 15:03
..

Mě by se líbil BMW X5. Zařídí prosím vláda, aby mi ho dal prodejce za cenu, kdy splátka nebude převyšovat třetinu mých příjmů?

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

5. 5. 2008 15:22
Re: ..

tak to by chtělo tak 60 % akontaci ne? ;-D

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

5. 5. 2008 14:55
reseni samozrejme existuje ...

a to uplne a okamzita deregulace. kdo nema na ctyri plus jedna v parizske, pujde holt bydlet do garsonky na jizni mesto, kdo nema na to, aby bydlel samostatne, a z nejakeho duvodu MUSI prebyvat v praze, bude holt bydlet spolecne s nejakym spoluplaticem najemneho, tak jako bydli znacna cast mladych lidi v praze. naprosto netusim, proc by meli mit duchodci jinak nastavene podminky pro bydleni, nez maji jine vekove kategorie. specialne pro duchodce existuje bydleni v jakekoliv vesnicce alespon 50 km od prahy, kde TRZNI najemne (samozrejme bez sluzeb) ani  zdaleka nedosahuje tech 33 procent z byt minimalniho duchodu ... a kdo chce zit v praze, necht si to adekvatnim zpusobem zaplati R^

0 0
možnosti
IH

misaviki

5. 5. 2008 15:02
Re: reseni samozrejme existuje ...

Naprostý souhlas. Proč se někdo nepozastavuje nad tím, že u mladých lidí s rodinami, kteří v Praze bydlí kvůli práci, tvoří náklady na bydlení podstatnou část příjmů? Hodně jich např. bydlí v Dobříši, Berouně apod a část dne stráví dojížděním. Také nevidím důvod proč má důchodce bydlet v Pařížské v 4+1 (mediálně známý děda, který bojuje proti deregulaci).

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

5. 5. 2008 14:50
radar je na vás nutný

 

Vy orangutáni máte ale keců, to vám nařídil Jyrka??? Sami jste dělali h…  , ale Jyrka s sRáthem by všechno věděli nejlím. Přemejšlejte radši jak zaplatíte panu Altnerovi za lihovej dům a co uděláte s kakaovym direktorem, když teď Kladno jde do kytek

;-D(Y)(Y)

0 0
možnosti
TJ

vioš

5. 5. 2008 15:35
Re: radar je na vás nutný

velká hlava, ale prázdná hlava

0 0
možnosti
VH-VM

Velká hlava - více multikulturní

5. 5. 2008 14:42
radar je na vás nutný

 

Vy orangutáni máte ale keců, to vám nařídil Jyrka??? Sami jste dělali h…  , ale Jyrka s sRáthem by všechno věděli nejlím. Přemejšlejte radši jak zaplatíte panu Altnerovi za lihovej dům a co uděláte s kakaovym direktorem, když teď Kladno jde do kytek

;-D(Y)(Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik