Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Jako občan Varnsdorfu do r.1980 si na žádné romské problémy nepamatuji. Ubytovny patřily výrobním podnikům (Elite, Velveta, TOS) a sloužily výlučně pro ubytování pracovníků.

4 0
možnosti
Foto

V reálu stále jde toliko a stále o tzv. byznys s chudobou, financovaný státem. O změnu, jakoukoli, pokud je vůbec možná, ani není zájem. I chudí, či tzv. nepřízpusobiví, i chudoba, jsou též ,,toliko segmentem na trhu".

4 0
možnosti
Foto

A všichni jsou zatím spokojeni, neboť mezi bezdomovci se zákonitě a zároveň docela záhadně "osoby nepřizpůsobivé z řad nejpočetnější menšiny na území ČR" nevyskytují. Jen se lze docela vážně obávat data 1. prosince (to nezaměstnaní, kteří nepracují déle než 6 měsíců), dostanou příspěvek na živobytí nikoliv v penězích, ale ve výši 35-65 procent formou potravinových poukázek.

2 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik