Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

daveking

1. 6. 2011 22:43
Pane Přikryle,

To trestní oznámení se týká i Vás osobně, tak bych Vám spíš doporučoval, abyste si rychle hledal dobrého právníka. A Standu Grosse ani Slávka Sobotku bych v tomto případě nedoporučoval. Budou s Vámi sedět na lavici obžalovaných.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 17:13
Pane Přibyle, tušíte vůbec, proč se sepisují smlouvy?

Přece proto, aby v nich byly precizně zajištěny zájmy obou stran. Pokud bychom předpokládali, že druhý není chybující, nepotřebujeme právníky.

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

31. 5. 2011 21:27
Re: Pane Přibyle, tušíte vůbec, proč se sepisují smlouvy?

Zavzpomínejte, pane Přibyle, jak Vy osobně jste se neblaze podepsal na bytovém družstevnictví. Dodnes byste měl chodit kanály, zatímco Vy se drze derete vzhůruRv

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 17:10
Poplatky za těžbu de neměnily 20 let?

Jak odporné. Měnil bych je nejpozději za 10 ÷ 15 let. Proč to ty flákači v tehdejších vládách neudělali?!!!! Co jste dělal, že jste je na takové flákání neupozornil?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 17:07
Proč chcete soudit celý privatizační proces?

Vždyť byla všeholidu rozdána alespoň část společného majetku. Jo - že si značná část všeholidu myslela, že se o ten majetek (akcie) nemusí starat je jiná věc.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 17:03
Zahrnuli "podle mého názoru chybně" podnikové byty

1. Jak uvádíte - byly to byty pro zaměstnance. Proč tedy i nadále zůstaly tomu podniku "podle vás chybně"?

2. U všech privatizací, které znám, byl privatizován celý majetek podniku. Tedy i podnikové byty. Zkuste se zeptat např. na ČEZu. Nebo z něj oddělených podniků, privatizovaných v první vlně. Proč zrovna při této privatizaci nikoliv?

0 0
možnosti
MV

marek.voksay,blogidnes

31. 5. 2011 14:08
K čemu jste to vlastně psal ?

Pouze jste zopakoval obecně známá fakta, zmíněná i zde na iDnes v několika blozích, a jediné, co lze považovat za něco vašeho je ta jasná snaha sdělit, že ČSSD a její představitelé Sobotka a Gross jsou v tom nevinně.  Ale stačí si přečíst to vaše zdůvodnění... cituji: " kdo tenkrát mohl vědět, jak se Bakala zachová" ........ děkuji, že jste vlastně přiznal, že panové Sobotka a Gross byli naprosto neschopní cokoli předpokládat a preventivně zajistit, aby Bakala žádnou lumpárnu nemohl udělat. Prostě buď z hlouposti, či neschopnosti nebo možná vědomě Sobotka a Gross jsou spoluvinni na tom, že Bakalovi v lumpárně nezabránili, ba naopak, přímo mu provedení té lumpárny umožnili a připravili.  A neokecáte to žádnými výmluvami a navážením se do podaných trestních oznámení. za článek absolutní ANTIKARMA Rv

0 0
možnosti
N

NewDorianGray

31. 5. 2011 13:44
Musím říct, že jsem si docela oddechl.

Už jsem se obával, že smlouva, která umožnila získat Bakalovi majetek v astronomické hodnotě včetně desítek tisíc bytů za hubičku, byla pochybením představitelů ČSSD. Jsem rád, že jsem se dozvěděl, že za zoufalou situaci nájemníků nikdo nemůže, jen ten zlý Bakala. Jsem šťasten, že se nakonec ukázalo, že nebylo v lidských silách představitelů ČSSD předpokládat, že by se někdo mohl v budoucnu chtít obohatit, a tak si do smlouvy nezakomponovali smluvní sankce, které by znemožnily takové nakládání s majetkem prodaným úmyslně pod cenou.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

31. 5. 2011 17:05
Re: Musím říct, že jsem si docela oddechl.

Za kolik byl podíl Bakalovi prodán? Zatím jsem tu "hubičku" nikde neslyšel (pravda - nijak intenzivně kauzu nesleduji).

0 0
možnosti
GMX

Glock Mark XV

31. 5. 2011 13:22
No tak jste to zase prošvihli

Nikoliv nějaký posudek, ale rozsudek soudu má právní platnost. Soud prostě usoudil jinak než vaši právníci.

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 906x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik