Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

2. 5. 2012 16:44
tohle vůbec nemá cenu komentovat

asi se shodneme na tom, že tyhle případy se nedají a nebudou řešit u soudu a většina důkazů by u soud neobstála.O to větší je pak ale zodpovědnost vrcholných státních představitelů. Za situace kdy vedení BIS ani není schopno doložit zda ty informace pocházejí od nich, a zda (a i to je podstatné) je předalo představitelům vlády a komu (i třeba ústně), předseda vlády  by neměl mít jinou cestu než prostě celé vedení BIS odvolat a udělat tam skutečně hloubkovou kontrolu že by tam nezůstal kámen na kameni. Tvářit se že se směrem k národu, že se vlastně "nedá nic " a nic se dělat a měnit nebude, to už je výsměch právnímu státu.To už je skutečně vládní apatie a úplný rozklad..

Zoufalá apatie - to duše uvnitř hnije. Nevědí, co je štěstí - dostaneš hajzle pěstí. (Daniel Landa" Andělé)

0 0
možnosti
JP

johnpeters

2. 5. 2012 16:20
Mnoho slov

a nápadů,vážený pane,a všechno je to k ničemu! Je jen jediná možnost-vše ihned a transparentně zveřejňovat,možností je víc než dost.Kdo toto však umožní??!! BIS??!!Ha ha...Ale-22 let tohoto korupčně dokonalého systému je moc-vždyť z politicky použitých stovek jmen v tom všichni nějak kývají.Vy jste si se sebou jist,že jste čistý...-? Takže-po dobrém to prostě nepůjde.A co je po zlém?Třeba budoucích 30 procent pro KSČM.....A podobně,včetně luceren..Pro mne však ne..Hezké dny,pane za vodou!;-(:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 11,50
  • Průměrná čtenost 912x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik