Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pane Přikryle,

Vám zcela uniká načasování a způsob popravy Sobotky. Já jsem pravidelný volič ČSSD a dokonce jsem fandil křídlu Haška. Ale po včerejšku považuji Haška za politického gaunera a podrazáka. Sestřelit si předsedu ČSSD den po volbách muže jen politický hlupák, nebo politické prase. Doufám, že na sjezdu ČSSD budou Hašek, Onderka, Tejc, Škromach a spol. vyloučeni.

1 0
možnosti
MK

Aspoň vidíte co jste volil ....:-)

1 0
možnosti
MK

No jo, pokud si neuvědomíte, že Hašek je Váš novodobý Fierlinger, tak půjdete už jenom ke dnu. Ne, že by mi to vadilo. Naopak....:-)

4 0
možnosti
LF

Velká fackovačka v ČSSD začala hned první den po volbách a to nevěstí pro tuto zemi nic dobrého. Jediné co je na tom pozitivní je, že lidé vystřízliví z posledních iluzí o ČSSD.

3 0
možnosti
Foto

Pane Přikryl, problémem je ta porada u Zemana.

2 0
možnosti
PK

P95a70v89e23l 60K91u20r30a65l

28. 10. 2013 12:57

Vaši "potenciální partneři" by si především měli uvědomit že (zejména ANO) byli zvoleni právě kvůli proklamacím že jak s vámi ČSSD+KSČM tak s TOP09+ODS nebudou mít za žádných okolností nic společného.

Co mám známé kteří je volili tak je volili především proto že se vám tam strana měla postavit a zabránit "starým" stranám v získávání dalšího vlivu a pokud možno omezovnání vašeho vlivu současného.

Pokud s vámi půjde ANO do vlády v příští volby bude mít stěží 5 procent. Bylo voleno proto aby vám ve vlivu na cokoli bránilo, ne aby vám umožnilo sestavit vládu. V podstatě mělo zabránit sestavení jakékoli vlády existujících stran.

0 0
možnosti
Foto

Charakter jednotlivých členů vedení ČSSD se projevil, k tomu netzřeba dalších okázalých slov. Je jasné, že nyní je strana prakticky vyřízena. V podstatě připravili come back Miroslava Kalouska !!

0 0
možnosti
Foto

světe div se, ale dávám vám R^

0 0
možnosti
PS

Píšete: "Jedinou cestu vidím v okamžitém svolání ÚVV"

Proč tedy předsednictvo nejednalo o tomto logickém kroku?  Myslím, že podivuhodné jednání představitelů ČSSD nevysvětlíte. 

Koneckonců, co se nyní následně děje a bude dít, to určitě jako zkušení politici předpokládali a asi to pro fungující stát považují za nejlepší.....

0 0
možnosti
  • Počet článků 194
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 906x
Odborník na bytovou politiku, družstevnictví a státní správu, léta pracoval v Mezinárodním družstevním svazu, jako šéf svazu družstev, náměstek ministra MMR pro bydlení a vedoucí úřadu vlády, šéf kabinetu předsedy Poslanecké sněmovny. Jako člen exekutivy MDS navštívil za 27 let více než stovku zemí celého světa. Zahraniční modely i nadále trvale sleduje a analyzuje. "Bytové politice se poctivě dosud žádná vláda po roce 1989 nevěnovala. Jen pokus a omyl, vesměs z iniciativy poslanců. Proto je v takovém stavu v jakém je. Do této oblasti politické hašteření nepatří. Proto vytrvale opakuji, že je třeba toto změnit. Mnohdy by se stačilo rozhlédnout v okolních zemích, protože my jsme smutná rarita."

Seznam rubrik