Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pravice si nechala ukrást levicí sociální témata? To je přece naprostý nesmysl. Pravice musí být absolutně asociální, to je její program. Pravice tím, že je "asociální", je vlastně ohromně sociální, protože lidi ponechává svému osudu. A lidé, aby přežili, musí se naučit plavat. To je opak politiky soclalistů, kteří vlastně svým rozmazlováním neschopným lidem škodí.

1 1
možnosti
Foto

Materiální hodnoty pravice zcizila, rozdala svým sponzorům a zbytek neproduktivně spotřebovala. Výsledkem je zoufale nevýkonná ekonomika, hospodářský chaos a obludný, stále narůstající dluh. Za tohoto stavu je úděsné zjištění, že zodpovědné strany stále nacházejí své voliče. To nesvědčí o dobré kondici a inteligenci národa Rv

0 0
možnosti

Pod blogem jednoho kolegy blogera jsem se vyjádřil velmi podobně když jsem popsal, že otázka "co jsou pravicové hodnoty" se v průběhu dějin mnohokrát značně radikálně změnila. Nijak jsem to nekomentoval pouze jsem popsal všechny tyto změny a vykoledoval jsem si milion mínusů - je to signál o tom, že lidé co se nyní sami v ČR nazývají pravičáci absolutně NEVÍ nic o genezi toho pojmu a ani nic neví o alternativních názorech než je jejich proud (jeden z mnoha) a jsou schopni se o tom (často agresivně bez argumentů ) hádat. Když si tu přečtete diskuzi na iDNES tak zjistíte, že jako "jediná správná pravice" se tu vytahují libertariáni.

1 1
možnosti

dluzno pak jeste podotknout, ze na druhou stranu se tady objevuji i nazory, ze jedina "prava" a autenticka pravice je ta konzervativni, a ze cokoliv nekonzervativniho nema a nemuze mit s pravici nic spolecneho ... coz je samozrejme TAKE blbost.

0 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1055x
politolog, pegog, komentátor...

Seznam rubrik