Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Poslušně hlásím, pane autore, že von si ten Brusel asi srandu nedělá. Von se dočista zbláznil. Vono se stačí podívat na to, co se děje ve světě, pane autore. Lidi stávkujou, demonstrujou, krize se na nás valí. Lidi ztrácej práci. A co dělaj v Bruselu? Poslušně hlásím, že Brusel řeší takový pitomosti, jako že marmeláda nemůže bejt marmeláda, protože je to rosol, a basta. A teď zase jiná komise rozhodla, že v tom Bruselu musej prosadit ženský do vedení velkejch firem, ať se jim to líbí, nebo ne. Jo, pane autore, a co když třeba v dolech nebude dost důlních inženýrek? To si je budou dovážet ze států unie a handlovat s nima? No řekněte, pane autore, dělaj si srandu, nebo je to už diagnóza? Tedy jestli je to ta diagnóza, tak by s tim měli něco dělat. Dyť sou v tý unii lldi! ;-D

2 0
možnosti

Různé kontrasty najdeme i u nás. Například naše soc. dem. odsoudila film natočený emigrantem z Egypta, který uráží muslimy. Podle jejich názoru by se nemělo urážen náboženské cítění. Zcela v pořádku. Sami však vyvěšovali bilbordy s karikaturou katolického kněze. U katolíků se to podle nich zřejmě může. A víte že takových kontrastů by šlo najít více?

1 0
možnosti

Navrhoval bych poslat paní komisařku do nějaké muslimské země. Teprve když jsem to takhle viděl napsané vedle sebe, napadl mě ten kontrast mezi feminismem na jedné straně a islamismem na druhé;-) Nevím, jak tohle chce Evropský svaz skloubit dohromady.

Jinak EU začíná zavánět sociálním inženýrstvím alá SSSR a obávám se, že směřuje k diktatuře. Zatím je ještě otázka, jaká forma diktatury to bude, která z podporovaných, ale v podstatně vzájemně neslučitelných, ideologií to bude, ale tuším, co půjde na odpis - liberální demokracie, individuální svoboda, rovnost (před zákonem) a volný trh.

1 0
možnosti
Foto

čeká nás vaginální budoucnost;-D

1 1
možnosti

Praktiky EU nemají v demokratické společnosti co dělat. Příští rok má být kupříkladu zaveden projekt Indect, který bude znamenat nástup totality...

5 0
možnosti
Foto

Na zaměstnávání křesťanů budou taky určité kvoty a hlavně sankce. Ale opačné, budou za jejich zaměstnávání tresty. Jak to tak vidím, dočkáme se toho docela brzo.

0 1
možnosti

Palacký prý kdysi řekl "Nebýt Rakouska uherska, museli bychom ho vytvořit. Já bych řekl: "Když už je EU, měli bychom jí zrušit." Co založit stranu euroskeptiků.

1 0
možnosti

Takové strany už existují- např. Strana svobodných občanů či Suverenita.

2 0
možnosti

P85e98t78r 78B15l82a24ž55e80k

14. 11. 2012 19:03

Není co dodat! Karma

10 0
možnosti

EU postupně odradí všechny Evropany s kapku rozumu. Směřování EU je čím dál víc záležitostí nějaké podivné ideologie než demokraticky projevené vůle a rozumu..

11 0
možnosti
  • Počet článků 25
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1055x
politolog, pegog, komentátor...

Seznam rubrik