Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

R^

Dík. Ovšem pozor! Fanda téměř nikdy nepřizná fauly týmu, kterému fandí.

3 0
možnosti
LP

jjR^. a není jich zrovna málo.:-)

0 0
možnosti
LP

O jednom komunikačním faulu bych věděl. Zaregistroval jsem vládní pochvalu do svých vlastních řad, že poslední kovidovou vlnu tahle vláda zvádla i bez lockdownů.:-)

Sice to nevypadá jako součást prezidentské kampaně, ale to jen tak vypadá, že není.;-)

0 2
možnosti
JK

MImochodem, Babiš coby mírotvorce v knize O čem sním, když náhodou spím, píše, cituji přesně: "NATO by se mělo změnit z obranného paktu na pakt útočný".

Ano, opravdu to tam má černé na bílém. Bylo by dobré se ho na to v nějaké debatě zeptat.

4 0
možnosti

R^ Dobře napsáno. K tomuto Zemanovu přihlouplému argumentu bych ještě dodal, že Petr Pavel už není v aktivní službě.

3 0
možnosti
ZD

Dobré shrnutí. Teď od vás - co rozené demokratky - čekám podobný rozbor rozporů v údajích, uváděných generálem Pavlem. Připravoval se, pod taktovkou a dohledem GRU, na zpravodajskou činnost ještě v roce 1991. Jeho vázací listiny nebyly zveřejněny. Čím je tedy této - dosud aktivní - službě zavázán? Jeho přijetí jinou cestou, než bývalých spolustudujících, je také zcela unikátní. Námětů na další článek je víc než dost. Již se na záživné čtení těším.

2 6
možnosti
Foto

Ano, právě jste předvedl argumentační faul. :-P

4 2
možnosti
Foto

Karma a R^.

P.S.: Domácí úkol je příliš lehký, protože už v prvních dnech létal hnůj na oponenta a v následujících týdnech se denně vytvoří hromady.

Jen doufám, že ten slušněšjší z obou se neuchýlí ke lžím, protože mu bude bohatě stačit jen ventilovat pravdu a nic než pravdu.

3 0
možnosti
ZD

Na toho pána rozhodně není nutno kydat hnůj. Stačí jen trvat na vysvětlení nevysvětleného nebo zkresleného. Určitě není ani v jeho zájmu, aby se podobné nesrovnalosti komunikovaly i po jeho očekávaném zvolení.

1 7
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

1 1
možnosti