Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jan_t

31. 1. 2011 18:30
Muslimské bratrstvo není radikální

Tedy pane Přeučile to jsem od Vás nečekal, že propadnete masáži západních médii šířící strach z islámu.

"Muslimské bratrstvo patří v regionu k nejradikálnějším nacionalistickým uskupením, která se vůbec netají podporou terorismu a věřícím doporučuje využívat k rozšíření islámského vlivu i ohně a meče. V Egyptě našlo Muslimské bratrstvo spojence i v rovněž zakázané Dělnické straně. Ta už po sérii upálení v Egyptě vyzvala své bratry, aby neupalovali sebe, ale nevěřící."

Na to jste přišel kde?

1/2

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

31. 1. 2011 19:25
Re: Muslimské bratrstvo není radikální

Na rozdíl od vás jsem se profesionálně zabýval zahraniční politikou celou řadu let a v Egyptě jsem byl tolikrát, že se to ani spočítat nedá. Takže si dovoluji tvrdit, že tamější poměry znám velmi dobře. A navíc, stačí alespoň trochu sledovat zahraniční media a nejen ta česká, která jsou značně zavádějící

Autor;-)

0 0
možnosti
N

Nero

31. 1. 2011 11:49
Globální konflikt by byl špatný

Je potřeba MEZIARABSKÝ konflikt.Kéž by přišel!!!

Vlastně MEZIISLÁMSKÝ konflikt!!!

0 0
možnosti
JD

pedr64

31. 1. 2011 8:28
žádná revoluce

jen záminka k násilí a rabování. Je zajímavé, že když probíhaly změny politických poměrů v zemích východní Evropy, obešlo se to až na Rumunsko Jugoslávii bez jakýchkoliv násilností. Oproti tomu každé volby, každá změna poměrů v Africe či arabském světě je plná násilí, zabíjení, rabování....

0 0
možnosti
S

snaduzdost

31. 1. 2011 8:42
Re: žádná revoluce

A působilo tu tenkrát to Muslimský bratrstvo? To teprv uvidíte, co přijde, když budeme stále nad věcí jako vy.

0 0
možnosti
D

DanielPuschman

31. 1. 2011 8:20
bojím se, že máte pravdu

Obávám se, že z tohohle bude třetí největší globální konflikt naší doby, který skončí zavržením islámu - ale za jakou cenu. Oč by bylo lepší, kdyby se to zařídilo, dokud je čas, a bez násilí.

0 0
možnosti
S

snaduzdost

31. 1. 2011 8:43
Re: bojím se, že máte pravdu

R^R^R^

0 0
možnosti
D

duhacenzor

31. 1. 2011 7:20
Aby zvítězila na celém světě

komunistická revoluce, je třeba aby se imperialistické státy mezi sebou zničily válkou, tohle hlásali soudruzi z Velkého Orientu, Paříž, předtím , než úspěšně vyprovokovali WW1, dnešní jejich taktika je jen opakováním starého, levice podporuje islámské revoluce v Iránu 1979, v arabských zemích nyní právě proto, aby si splnila starý cíl.

Pokus nechceme pro své děti a vnuky genocidu nesmíme podpořit Muslimské Bratrstvo, musíme podpřit prozápadní režimy, bez ohledu na to, co se o nich píše v médiích a bez ohledu na to, zda si někdo myslí, že když takový režim šlápne Muslimskému Bratrstvu na krk, je to nedemokratické a nehumánní.

0 0
možnosti
PNAPMP

posledni nick a pak me polibte

31. 1. 2011 7:00
reseni neexistuje, islam zadne nenabizi

islam rozhodne nenabizi svobodu a ani demokracii..nenabizi urcite zadnou prosperitu..Neexistuje demokraticka islamska zeme a ani prosperujici, pokud se v ni zrovna k dozasnemu bohatstvi nenachazi ropa.

Islam nabizi diky sve podstate pouze diskriminaci, zpatecnictvi, zaostalost a hlavne diky potirani antikocepce premnozeni..

Islam a z neho plynouci premnozeni je zasadni problem v Egypte a da se rici ve vsech muslimskych zemich.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.