Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

stargate

10. 9. 2010 22:09
j

Pane Přeučíl náhodou jsem tady na vás narazil a chtěl bych vám jen poděkovát za váš časopis a práci kterou v něm děláte protože je dobrej.

0 0
možnosti
SF

myschelle

4. 9. 2010 19:56
předpoklad

že jakákoli nová politická strana se po nástupu k moci bude chovat jinak, než ti, co už tam jsou, je skrznaskrz naivní

0 0
možnosti
PH

quasar11

4. 9. 2010 8:45
dost zavádějící článek

Doporučuju si přečíst článek od pana Skály, "Pan doktor Koubek nemá pravdu". Je to přesně odpověď na Vaši litanii o špatném budoucím ohodnocení lékařů. Dnes mají prachy ne podle kvality, ale podle tabulky. Podle Vás by ale bylo lepší mít spoustu lékařů jakékoliv úrovně. Jak jsem ale já pochopil, ty dramatické škrty by se týkaly jen těch méně schopných. Pokud by to neustáli, šli by dělat něco jiného. Na jejich místo může přijít klidně schopný lékař např. z Ukrajiny, který ale bude ohodnocen daleko lépe. Takhle přesně to funguje v Německu. Podle našich odborů ale musíme zaměstnat a dobře zaplatit naše lidi, ať jsou schopní, nebo lemplové...

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

4. 9. 2010 15:18
Re: dost zavádějící článek

Můj článek se netýká jen lékařů, o nich je tam pouze malá zmínka. Jde o to, že politika škrtů je naprosto nesmyslná. A co se týká snížení tarifních platů u lékařů, kde jste vyčetl, že se to týká jen neschopných? Jakmile se sníží tarify, týká se to samozřejmě všech i těch nejlepších.

Autor8-o

0 0
možnosti
LF

kolovrat

4. 9. 2010 7:56
!

Všude se škrtá a lidem se snižují pltaty. A většina mladých schopných  vysokoškolsky vzdělaných lidí odejde do zahraničí. A co manažeři, kteří pobírají 150 tisíc? Ti jenom přijdou o 15 tisíc a ani to nepocítí. Ale z 20 tis. platu 2 tis. jsou v rodině znát. Moc mezky napsaný článek, dokonce předkládáte i řešení .  . Ono třeba, když každý hejtman ma na osobní ochranku(řidiče s autem za, plácnu 600tis.) Nadále osobní služební auto za 900tis.   to to naskakuje.  Ovšem kdyby tyto bonusy nebyly, kdo by nám vládl, kdo by se do funkcí hrnul, proč, že by z čisté nezištnosti a touze pomoci lidem ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.