Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dar.p

12. 8. 2010 9:54
Nedovedu si představit

jak by měl reagovat nomálně uvažující člověk na snůšku lží, demagogie a zvratků, které nám předvedli Ksčmčssd..

0 0
možnosti
LD

amusia

11. 8. 2010 19:52
Strašně moc děkuji

stranám vládní koalice za to, co předvedla a váš článek absolutně nechápu. Kdyby se tam "rvali" třeba tři dny, tak byste byl spokojen? Konečně již zkousnětě, že máte minimálně 4 roky po fialkách a nemelte takový nesmysly. Ještě jednou - (ne)reakci poslanců vládní koalice známkuji VÝBORNOU !!! Skvělý tah!!!

Vy neznáte základní pravidlo, že bláznovi se nemá odporovat?!

SKAJP[>-]

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 8. 2010 20:52
Re: Strašně moc děkuji

R^R^

0 0
možnosti
J

jaja.v

11. 8. 2010 18:55
bořík mlčení

Nebylo by rychlejší a tím pádem levnější,kdyby Nečas hned na začátku řekl ''My,trojkoalice jsme se dohodli,že si dáme důvěru'' a mohlo být hotovo za 5 minut.Vždyť bylo od začátku jasné,že opozice nemá šanci.To by asi byla podle ''pravičáků'' ta správná demokracie!!! 

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 8. 2010 20:55
Bořík kecání

Nebyl by rychlejší a tím pádem levnější, kdyby si opozice řekla, že vláda má většinu jistou a přestala žvanit?  Mohlo být za 5 minut hotovo (PS: Nebo myslíte, že opozice nevěděla, jak hlasování dopadne i bez vámi požadovaného Nečasova prohlášení?)

0 0
možnosti
JJ

tenkdomacas

11. 8. 2010 16:23
jsem rád,že vláda tentokrát nechala opozici vymluvit.

Těžko se dá reagovat třeba na pana Paroubka (jeho projev jsem viděl a chyběl tam už jen Vítězný únor ).Já bych opravdu rád slyšel jeden konktrétní dotaz ze strany opozice ,který by stál vládě za odpověď. A pokud vím, pan Nečas slušně požádal opozici,aby nezdržovala, ptorože toho má hodně na práci.Myslím,že na různé návrhy je času dost ,až vláda předvede ,co umí.

0 0
možnosti
DH

malý david

11. 8. 2010 16:20
ty lži od opozice

bylo úplně zbytečné komentovat.Všem bylo jasné jak dopadne hlasování ,tak jenom zbytečně prudili.Mohli zatím třeba projednat pomoc postiženým povodní.

0 0
možnosti
R

realateista

11. 8. 2010 15:23
Jen tak dál

Stále více mi chování nové vlády připomíná vládu komunistickou v 70. a 80. letech. Tehdy se také moc chovala povýšeně a na kritiku neodpovídala. Už tenkrát jsme jim prorokovali: "Když se nechcete bavit s opozicí, nedivte se, že se opozice nebude bavit s Vámi, až konečně prohrajete". Zřejmě i v tom se bude historie opakovat. 

Teď se chovají ještě relativně slušně, protože jsou před námi důležité podzimní volby. Pokud je pravice vyhraje, teprve uvidíme, co dokáže.

Je v tom však i naděje, pak snad konečně národ pochopí, o co se hraje a jak.

Myslím, že autor jako novinář by mohl napsat něco o ovlivňování médií naší pravicovou elitou. Jak je možné, že se v novinách tak lže a manipuluje davem? Kdo to platí a proč? V tom je dnes jádro pudla.

0 0
možnosti
JH

jardahorak

11. 8. 2010 15:27
Re: Jen tak dál

V 70. a 80. letech KSC nechala opozici 7 hodin v parlamentu prednaset namitky a kritiku? V primem prenosu v televizi? A druhy den to jeste rozebiral tisk? Smarja, tady uz nekterym vazne slehlo... 8-o

0 0
možnosti
E

ELAPHURUS

11. 8. 2010 15:22
Bylo to shrnutí všech nesmyslů

z vládního prohlášení....:-(

0 0
možnosti
VB

silný kuřák

11. 8. 2010 15:16
Demokracie není

nic jiného než schopnost dialogu a hledání schůdných kompromisů. Totalita je převálcování oponenta silou. Když KSČ měla jasnou převahu, všechno bylo dáno předem. Všichni věděli předem, jak to dopadne a nebylo nutné se s nějakým plebsem zabývat. Není to dnes zrovna tak? Bylo přece jasné, že bude 118 hlasů pro. Proč tedy nezrušit i to hlasování? A nakonec i ty volby byly o prdu. Tak zrušme i ty. Jak tu někdo napsal "Vláda má spoustu důležitějších úkolů..."

S takovouhle "demokracií" mi můžete vlézt na záda.

0 0
možnosti
JH

jardahorak

11. 8. 2010 15:21
Re: Demokracie není

"nic jiného než schopnost dialogu a hledání schůdných kompromisů" a proto opozice jiz predem diskuse jasne deklarovala a sve poslance zavazala k tomu, ze budou proti. Protoze chtela v te diskusi hledat kompromisy. No tak to potom jooo :-)

Jinak rad bych videl za dob KSC jak generalni tajemnik UV KSC sedi 7 hodin a posloucha vytky opozice. Trosku mimo, co?

0 0
možnosti
VH

Stará kára

11. 8. 2010 15:11
Můžete mně poučit,

k čemu by byla dvakrát tak dlouhá diskuze - o ničem?

Jaké reálné konkrétní návrhy podle vás zazněly? Je fakt, že neslyším nejlépe, ale že bych přeslechl všechny?

0 0
možnosti
JH

jardahorak

11. 8. 2010 15:15
Re: Můžete mně poučit,

Autor by dnes mohl opevovat jak to Jirka nandal Mirdovi a David sejmul Vladu a Jirina nekne smazla Marenu... ;-)

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

11. 8. 2010 15:02
Ačkoliv

to někteří zdejší jednoduší diskutující vidí svým jednoduchým viděním světa, máte naprostou pravdu. Parlamentní demokracie má svá pravidla a mezi ně patří i základní pravidla slušnosti a to, že všechny strany jsou otevřené diskusi. I přesto, že je nějaký výsledek dopředu jistý, jsou poslanci víc než slušně placeni za to, aby si alespoň vyslechli názor oponentů, jakkoliv může být přitom zdlouhavý a únavný. Jednání sněmovny nejsou tak častá, aby to naši poslanci jednou za čas nemohli zvládnout. Když jsem viděl poloprázdný sál, premiéra a jeho ministry sedící za zády řečníků, jak se proti všem zásadám slušnosti vesele baví a gestikulují, čímž dávali najevo svou neúctu a buranství, styděl jsem se za takovéto představitele vlády. Chovali se jako nevychovaní žáčci při vyučování, na které neplatí ani okřikování vyučujícího. Naslouchat druhému, jestliže hovoří, je to nejzákladnější pravidlo slušnosti ve společnosti.

0 0
možnosti
KP

alkhazali

11. 8. 2010 15:05
Re: Ačkoliv

a videl jste to poprve v zivote a za vlady CSSD se nic takoveho nedelo

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.