Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

hvarcz

14. 1. 2010 9:58
článek

Tato nepolitická vláda nic podstatného neřeší - to má bohužel společné s těmi politickými, já jsem pro to dát TOP šanci, vy ještě věříte ODS? Co bude teď, daň z příjmu né 15 ale 10 procent ale z megahrubé mzdy? A tentokráte to podpíše Topolánek krví? kde vzít nezaujatého odborníka, který vzdá svou skvělou práci a bude dělat nevděčnou?

Pokud nebudeme mít politické strany katapultuje nás to ještě daleko před Rakousko Uhersko, a jestli narážíte na demokracii ve Starém Řecku tak tam hráli na osobnosti typu Perikles, Albikiades atd. a ti měli své poradce ...........

Pokud přidavač bere 20000 tak to bude brát celý život, u vzdělaného člověka je prognóza že jeho výdělek bude růst a že nástupní plat je malý? No napřed se v práci musí něco opravdu naučit než přestane být spíše na obtíž a za dlouho dlouho bude opravdu přínosem a odborníkem.

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

1. 12. 2009 12:59
Článek je stejně blbý

jako časopis 21. století.  Jakékoli pochyby o tom navíc rozptýlil nick editi, který s autorem nadšeně souhlasí. Kdo zná zdejší diskuse, více mu netřeba. 

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

1. 12. 2009 13:02
Re: Článek je stejně blbý

A něco k tématu,podloženo argumentem by nebylo?

0 0
možnosti
FP

forhend

1. 12. 2009 9:11
Mluvíte mi z duše...

Další smečka, která se chce zdarma napakovat...Je smutné, že v čele stojí milionář...Že by měl málo? Typická ukázka, jak média dokáží zmanipulovat veřejné mínění...:-/

0 0
možnosti
K

K-D

1. 12. 2009 8:52
Jako ukázka

jak lze pomocí medií oblbovat lidi reklamou je Topka skvělý případ. Jen se obávám, že lidi myslí ještě míň, než se předpokládalo.

------------------------------------------------------------------------------

jen výhrada k té vládě - přečtěte si blogy, který zde píše Dusík.

0 0
možnosti

studánka

1. 12. 2009 8:28
To je zásadní otázka

Je k fungování státu v zastupitelské demokracii zapotřebí politických stran? Co je to vlastně politická strana? Nic jiného než sdružení občanů se stejným a nebo velmi podobným názorem na chod státu. Mělo by to tak být.Tedy stejné sdružení občanů, jako kterékoliv jiné. Z dějin jsou známy případy, kdy demokracie fungovala i bez pol.stran.Ono ani tak nejde o to, zda pol.strany ano či ne.V současném systému, a nejen u nás, jde jen o moc politických stran uvnitř systému a to vždy na úkor ostatní většiny občanů a nad nimi, nikoliv pro ně. V systému vlády politických stran to tak více či méně dopadá vždy. Zejména tehdy, nefungují-li, nebo dokonce neexistují-li jiné demokratické mechanizmy (referendum),pomocí kterých jakoukoliv vládu může většina občanů usměrňovat. Moc soudní, jak je vidět na to nestačí, poněvadž v mnoha případech je opět politickým stranám poplatná a to zejména proto, že není občany volena.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

1. 12. 2009 8:36
Re: To je zásadní otázka

Úplně souhlasím. To je asi největší problém, že moc je v tomto státě stále podřizována politickým stranám. Holt dědictví komunismu se nezapře.

Autor[>-]

0 0
možnosti
PK

Ccecil

1. 12. 2009 8:27
To je zase blábol

Slibovat a kritizovat, to vám jde. Co skutky?

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

1. 12. 2009 8:34
Re: To je zase blábol

Skutky očekávám od politických špiček. A pokud jste tak moudrý, zkuste přijít s řešením!

Autor[>-]

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

1. 12. 2009 8:10
Karma!

R^

0 0
možnosti
JC

JirkaTA

1. 12. 2009 7:42
Zase jeden...

...ODesák, který má strach. Opravdu, modří soudruzi, nechápu vaši zášť. Místo, abyste byli rádi za další (fungující) hráz proti Paroubkovi, tak melete ještě hůř jak ČSSD. To si fakt myslíte, že Vám 09 bere hlasy. Sečtěte si preference ODS + TOP09, je to skoro 40%, to by ODS nikdy sama nedala! No a ta úvaha o zdravotnictví, tu už soudruhu vůbec nechápu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.