Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

K0K0S

8. 9. 2009 12:10
Přeučil

Soudruh Přeučil je, řekl bych, sám spolupachatelem solidní žumpy. A to plátku 21. století, který byl zpočátku trochu zajímavý, ale nyní je to jen bulvární hnus pro lidi mimořádně duševně slabé.

Vždy jsem si říkal, proč má s. Přeučil takovou potřebu hájit s. Paroubka a proč je časopis, který vydává, tak přiblblý...

Nyní je vše jasné: 21. století se prostě začalo zaměřovat na voliče socdem... Rv

0 0
možnosti
K

kuckyas

7. 9. 2009 17:48
dávám karmu, dobrý blog a pravda

0 0
možnosti
BVČ

Bývalý volič ČSSD

6. 9. 2009 8:29
Proč Paroubkovo politické téma- rodina nezahrnuje jeho syna?

Nádherný příklad charakteru čSSd: Svou těhotnou přítelkyni odkopnul v době, kdy mu rodila dítě. Jablko nepadá daleko od stromu - Paroubek st. veřejně odkopnul opotřebovanou manželku Zuzanu jako kus špinavého hadru.

čSSd je jen hnus.

0 0
možnosti
M

Maugotka

2. 9. 2009 23:48
objektivita? Nie!

Už značnou dobu tvrdím, že Reflex nemá s objektivitou novinářskou nic společného.

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

2. 9. 2009 21:53
Reflex vyvrhel?

Pročpak Vám zrovna leží v žaludku Reflex? Ptám se protože u nás máme mnoho daleko podivnějších peroidik a nedomnívám se, že Reflex by byl to nejhorší co nám novinářský bulvár poskytuje.

Pan Paroubek udělal z rodiny politické téma. Zapojila se do toho aktivně i jeho těhotná paní manželka se svými dětiskými články a žalováním na všechny možné strany. Nerozumím proč by nemohli být členové této polticky agilní rodinky karikováni.

Přiznám se, že netuším jste li oranžově laděným mozkem který neche vidět uvedené skutečnoisti či jenom prudérní člověk který netuší, že poltici a jejich přisluhovači nejsou nedotknutelní a běžně se v demokraciích kritizují. Doufám, že karma tohoto článku je jen produktem klikačů z lidového domu a ne pozůstakem komunistického smýšlení našich občanů.

0 0
možnosti
MN

Forrrest

2. 9. 2009 22:03
Re: Reflex vyvrhel?

R^ Ta karma mi taky vrtá hlavou:-/

0 0
možnosti
D

Danil

2. 9. 2009 17:05
Měsíčník o vědě a technice

Jen velmi zřídka přispívám do diskusí tohoto typu. Pobavila mě ale skutečnost, že člověk, který o prozradil, že: "Už šestým rokem šéfuji nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů" nezná interpunkci. Viz. například:1) Už to, bylo samo o sobě varováním, že starý dobrý Bílkův Reflex končí.....2) Těžko mne někdo může podezírat z toho, že jsem příznivec, velkého Jirky......

Zvláštní šéfredaktor......

A pokud se týká obsahu, předpokládám, že čtenáři jeho nejčtenějšího časopisu ocení jeho práci, když prohlašuje: "Čtenářům chci nabídnout především úžasné objevy pro 21.století". O tom, že toto zodpovědně plní, svědčí i další prohlášení: "Celou záležitost jsem sledoval dost podrobně a nikde jsem nezaznamenal sebemenší náznak toho, že by se Paroubek snažil těhotenství své ženy mediálně využít." Zkrátka úžasný objev pro 21. století......

Schopný šéfredaktor.......

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

2. 9. 2009 20:35
Re: Měsíčník o vědě a technice

Podívejte se raději občas do pravidel:-P

0 0
možnosti
L

Latvietis

2. 9. 2009 16:45
Taky mi to tak přijde

Mám nad Reflexem stejné pocity. Navíc jsem v některém z posledních čísel četl dva články, autoří myslím Dan Hrubý a ??? Holec, kdy jsem si opravdu říkal, že to jde dost dolů. Články o politice bývají neodborné - a když otisknou něco od B. Pečinky, tak to dost kontrastuje.

J.X. Doležal je docela kvalitní, i když si osobně myslím, že trávou se zničíte stejně jako chlastem, ale ten rozhovor s porodní asistentkou paní Koenigsmarkovou, kde ještě napsali, že ho neautorizovala, to lidi akorát naštve. Člověk si řekne: "To sou ti novináři. Buďto to vůbec neautorizují, nebo to stejně otisknou, i když člověk nechce."

0 0
možnosti
MB

Bolča

2. 9. 2009 14:35
Nesouhlas

Dovolím si nesouhlasit s autorem článku. Pokud někdo z těhotenství své manželky udělá politické téma, nemůže se divit, že je toto téma zpracováváno a někdy dojde i ke karikaturám. Jsou tu příklady lidí v politice, kteří se očekáváním potomka nechlubí, notabene ho neoznamují prostřednictvím tiskového mluvčího (tiskové mluvčí) a nenechají se fotit při nakupování věcí pro miminko a podobných příležitostech. Mně připadá, že se z tohoto těhotenství snaží Jiří Paroubek vytěžit politické body ...

0 0
možnosti
LS

luki

2. 9. 2009 11:28
Souhlas a karma!

Reflex už čtu jen u známých na záchodě, tam se nad to můžu povznést ;-D. Chudák Lennon.

0 0
možnosti
MP

Mysel

2. 9. 2009 11:16
Proc tohle pisete?

1. Mate skutecne tak ultrakonzervativni nazory? / 2. Nemate smysl pro humor? (Ona ta obalka totiz nesokuje, ale pobavi...) / 3. Bojujete s konkurenci? (Pozor, David vs. Golias je trochu jiny pribeh.) / 4. Zase Vam nekdo saha na oblibeneho politika? / 5. Rad pisete o panu Paroubkovi? (Brrrrr, to by bylo zle... :o)) )

Mate samozrejme na svuj nazor plne pravo. Ja s Vami vsak rozhodne nesouhlasim.

0 0
možnosti
PP

Hvězdář

2. 9. 2009 11:35
Re: Proc tohle pisete?

1. Pletete si slušnost a ultarakonzervativnost / 2. Smysl pro humor mi nechybí, ale toto nemá s humorem nic společného, obálka využívá jen těch nejnižích pudů člověka /. 3. Nad slovy o konkurenci se mohu jen usmát. Oficiální audit čtenosti MediaProjekt hovoří jasně. 21. STOLETÍ 365 000 čtenářů a REFLEX 282 000 čtenářů / 4. Kdybyste četl pořádně, zjistíte, že Paroubek k mým oblíbencům rozhodně nepatří. / 5. Ano, rád. V jednom z minulých blogů jsem mu doporučil urychlený odchod z politické scény. 

Howgh. Pavel Přeučil:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 134
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4405x
Osm let jsem šéfoval nejpopulárnější měsíčník o vědě a technice 21. STOLETÍ, který má úctyhodných 380 000 čtenářů, jako šéfredaktor jsem rozjížděl 2 roky časopis EPOCHA a poté řídil PANORAMU 21. STOLETÍ.Nedávno jsem převzal šéfredaktorskou pozici v novém časopise SVĚT NA DLANI. Mimo to jsem ještě šéfredaktorem časopisu 21. STOLETÍ MOZKOVNA. To vše ve vydavatelství RF HOBBY. Cestuji po našich luzích i po vzdálených zemích a to jak reálně, tak po internetu. Snažím se českému čtenáři představit to nejlepší, co vymyslely moudré hlavy, kterých je u nás i ve světě habaděj.